Erdoğan'a ilginç hediye

Trabzon Vakfıkebir ilçesinde açılış yapan Erdoğan'a ilginç bir hediye verildi.

Erdoğan'a ilginç hediye
Erdoğan'a ilginç hediye
GİRİŞ 24.11.2013 19:36 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzon'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vakfıkebir ilçesinde toplu açılış törenine katılarak halka hitap etti. Başbakan Erdoğan'a ismi yazılı olan meşhur Vakfıkebir ekmeği hediye edildi. Başbakan'ın kendisine hediye edilen ekmeği öpmesi objektiflere yansıdı.

Açılışta halka seslenen Başbakan Erdoğan, yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:

'KARDEŞLİK İÇİN BU MAKAMLARA GELDİK'

'Husumet çin değil, kavga için değil, cebelleşmek için değil, biz muhabbet için, uhuvvet için, kardeşlik için bu makamlara geldik. Yola çıkarken bir şeyler söyledik. En önemlisi neydi? Biz bu milletin efendisi değil bu milletin hizmetkarıyız dedik.

Biz istiyoruz ki doğu ile batı daha yakın kardeş olsun. Biz istiyoruz ki Kuzey ile Güney daha bir kardeş olsun. Aynı kıbleye dönenler, aynı Kuran'ı, aynı duayı okuyanlar kardeş olsun. 11 yıldır bütün çabamız bu. 11 yıldır bütün gayretimiz mücadelemiz işte bu.

UYSAL KOYUN DEĞİLİZ

Uysal koyun değiliz. Şehitlerimizin aziz hatırası söz konusu olursa ona el uzattırmayız. Birliğimiz, vatanımız, bayrağımız, devletimiz söz konusu olursa onlara dil dahi uzattırmayız.

Özellikle milli irade söz konusu olursa ona dokundurtmayız. Meclis iradesine, millet iradesine el de dil de uzattırmayız. Sizin bize verdiğiniz emanete onun gasp edilmesine asla izin vermeyiz, asla göz yummayız.'

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Akıncı 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne denilebilir ki. Tek kelimeyle Allah razı olsun. Gece gündüz demeden çok çalıştığından, halka hizmet hakka hizmet anlayışı olduğundan dolayı. Tayyip Erdoğan'dan öncesini ve yapılanları kıyasladığımda arada dağlar kadar fark var. Eski başbakanlar hiç birşey yapmıyorlardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var