Yardım isteyeni çıkartıp hükümeti suçladılar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde partisinin ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıda kendisinden yardım isteyen vatandaş yüzünden hükümete veryansın etti.

Yardım isteyeni çıkartıp hükümeti suçladılar
Yardım isteyeni çıkartıp hükümeti suçladılar
GİRİŞ 25.11.2013 20:25 GÜNCELLEME 25.11.2013 20:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Toplantı öncesinde, kürsüdeki Pavey'in yanına gelen 28 yaşındaki Hikmet Yılmaz, işsiz olduğunu ve kalacak yeri olmadığını belirtip, yardım istedi. Kürsünün önünde yere oturan Yılmaz'ı, Pavey ve CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ikna edip , kalkmaya ikna edemedi. Bunun üzerine devreye giden polis ekipleri, Yılmaz'ı koluna girip, sürükleyerek salondan çıkardı.

Milletvekili Şafak Pavey, konuşmasında Ak parti'ye yüklenip, "Biraz önce gözü yaşlı vatandaşımız barınma, sağlık ve psikolojik sıkıntısını anlatmaya çalıştı, hepimizin gözlerinin önünde. Buna çözüm bulmayan, sosyal devleti çökertmiş AKP Hükümeti'ni buradan bir kere daha kınıyorum. Gözü yaşlı vatandaşımızın bir daha olmaması gerekiyor. Onun gözyaşları bizim gözyaşlarımızdır" dedi.

"TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZ PAHA BİÇİLEMEZ"

Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü'nün önemine de değinen Pavey, Gezi Parkı direnişinde bir polis memuru tarafından taciz edilip, tecavüz tehditinde bulunulan Pınar isimli kızı hatırlatıp, "O güzel ellerinizi birleştirip kızların başına bu felaketin bir daha gelmemesi için mücadele edebiliriz. Bunu erkeklerimiz ve kadınlarımızla beraber yapabiliriz. Şundan emin olmanızı istiyorum ki Türkiye'de çok zor mücadelelerle kazanılmış temel hak ve hürriyetlerimiz, özgürlüklerimiz paha biçilmezdir. Onları ancak kaybettiğimizde anlarız ne kadar değerli olduklarını. Biz onları kaybetmeyeceğiz" dedi. Pavey, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü'nün önemine değindi.

Toplantıya, CHP Manisa Milletvekileri Özgür Özel, Sakine Öz, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu ve partililer de katıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Akıncı 10 yıl önce Şikayet Et
    Şafak Pavey ve CHP nin tümü. Gönül isterdi ülkemiizde aç,susuz,muhtaç kimse olmasın. Ama dünyanın en gelişmiş ülkelerinde (ABD,Almanya,İngiltere,Fransa vb.) köprü altlarında sefil bir şekilde hayatlarını idame ettirmeye çalışan kişiler yaşamaktadır. Ey CHP siz bir kişi aç diye Ak Partiye saldıracağına elinden tutsaydın da o kişinin karnını doyursaydın. Sizde merhamet duygusu yok. (Kılıçtaroğlu İstanbul adayı iken İstanbul'da toprak yer bulup medyayı oraya çağırarak aha burası çamur dediği günleri hatırlıyoruz.) Eskiden hastanelerde perişan olan hastalar ve yakınlarını, rehin alınan hastaları unutmadık. CHP hizmetten siz anlamazsınız. Çünkü HALKA HİZMET HAKKA HİZMET anlayışı, buda sizde yok
    Cevapla
  • acı konuşur 10 yıl önce Şikayet Et
    şafak pavey. nankörsün ve boş konuşuyosun.engelli vatandaşlarımız için ne proje geliştirdin,varsa yoksa kara siyaset biraz aldığınız maaşı hak edin.
    Cevapla
  • tamer musaoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ikna odaları???. ikna odaları ne olacak şafak hanım?ikna odalarında psikolojik işkenceye tabi tuttuğunuz kızları niye bu kadar savunmadınız?bu hükümet kadar sosyal anlamda halkına destek olan başka hükümet gelmiş midir?
    Cevapla
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    AKLI OLAN CHP'ye HİÇ BULAŞMAZ.. . elini veren kolunu kaptırır... adamın derdi ne, kadının derdi ne....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor