Kamer Genç'in çirkinliğini böyle savundular

Sözcü Gazetesi, Emine Erdoğan'a konuşması sırasında saldıran ve çirkin ifadeler kullanan CHP'li Kamer Genç'i mağdur gösterdi.

Kamer Genç'in çirkinliğini böyle savundular
Kamer Genç'in çirkinliğini böyle savundular
GİRİŞ 26.11.2013 23:45 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Maliye Başkanı Mehmet Şimşek katıldı. Gecenin açılış konuşmasında söz alan Emine Erdoğan'a, CHP'li Kamer Genç'in sataşması ortalığı karıştırdı. CHP'li Kamer Genç, Emine Erdoğan'a "Bakan varken sen kim olarak konuşuyorsun" diye seslendi.

Bunun üzerine Bakan Taner Yıldız, Kamer Genç'i uyardı. Kamer Genç'in, bu olay üzerine bağırarak çıktığı görüldü. Bakan Taner Yıldız, çıkışta olayı anlatırken, Kamer Genç'in sözlerini bağırarak mı söylediğinin sorulması üzerine "Benim duymam yeterli" dedikten sonra kendisine "Terbiyesizlik etme. Burası Japonya Büyükelçiliği, mütekabiliyeti aynı şekilde Japonya'da Türk Günü'ne Japon Başbakanı'nın eşi kaltıldı. Sen nasıl oluyor densizliğini kalkıp da burada sürdürüyorsun. Bu kadar terbiyesizlik olur mu?" uyarıda bulunduğu öğrenildi.

SÖZCÜ: KAMER GENÇ'E SALDIRDILAR

Yaşanan bu olay Sözcü gazetesinde farklı bir şekilde yankı buldu. Kamer Genç'e saldırıldığı iddia edildi.  "Japon Milli Günü'nde Türkiye Cumhuriyeti adına Emine Erdoğan'ın kürsüye çıkmasına CHP'li Kamer Genç itiraz etti. Salon bir anda karıştı. Enerji Bakanı Taner Yıldız ve korumaları Kamer Genç'e saldırdı..."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Hani bir laf var " şeytanın AVUKATI " diye.. işte bunlarınki o hesap.. Uysa da,uymasa da her olayı kendi GÖSTERMEK istedikleri gibi yansıtıyorlar elbet.. Lakin, öyle MAZLUM göstermişler ki, sanırsın KAMER in ağzı var dili yok. Nede MAZLUM ve MÜLAYİMMİŞ öyle "kamercik" meğer SALDIRIYA UĞRAMIŞ.. Boynu bükükler..
    Cevapla
  • aturabu 10 yıl önce Şikayet Et
    TERBİYESİZLİK. futbolda aziz yıldırım ne ise siyasettede kamer genç bunları kesinlikle bulundukları yerlere zarar veriyorar ve kısa zamanda uzaklaştırılmalı. birkere şu var görüşünü kabul edersin ve etmezsin ama saygı göstemek zorundasın. chp zihniyetinin başka hiçbir fikre saygısı yok ama bu halak onlara darbenin alasını vuruyor. Allah Tayyip'in yanında onlar ne yaparsa yapsın Allah ın izniyle bu ülkeyi aretık kimse tutamayacak. birde cemaat onlarada çok saygı duyuyorduk ama onlarda kendi çıkarlarına dokunuldumu hemen tarafa değiştirdiler. demekki halak ın çıkarları değilde kendi çıkarları önemliymiş. ama merak etmesinler bu halak onşlarada en güzel dersi verecek.
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    iki çıplak bir hamama yakışır. sözcü oda tv bunlar bu memleketin şer odakları savunduğu kişilerde belli tipler
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz ki!. hiç bir zaman haktan yana olmayan hem sözcü gazetesi hemde chp zihniyeti hangi taraf işlerine geliyorsa o tarafa yöneliyorlar. bunların yaptığı sadece bukalemun gibi ortama göre renk değiştirmek. Allah aşkına bu terbiyesizlik başka bir payana isimde vereyim PAVEY'e yapılmış olsaydı acaba chp ve sözcü zihniyeti nasıl ayaklanırdı. kendinize yakışanı yaptıkça inş memleketimin insanı er yada geç ne mal olduğunuzu anlayacaktır.
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu paçavralardan bu çirkeflikleri okumak için çabalayanları ve hatta bir de üstüne para verenleri. Allah (C.C.) ıslah etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı