Viranşehir'de huzur operasyonu

Şanlıurfanın Viranşehir İlçesi'nde, polisler tarafından düzenlenen huzur operasyonlarında 1'i kuru sıkı 3 tabanca, 1 av tüfeği, 5 bıçak ile 1 kama ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Viranşehir'de huzur operasyonu
Viranşehir'de huzur operasyonu
GİRİŞ 28.11.2013 12:06 GÜNCELLEME 28.11.2013 12:06

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede suçun önlenmesi amacıyla savcılık kararı doğrultusunda dün gece huzur operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında; ilçe girişinde araçlar durdurarak arandı, içinde bulunanlar kimlik kontrolünden geçirildi. Kahve ve eğlence mekanlarında kontrollerde bulunan polis, park ve sokaklarda da şüpheli görülen kişileri durdurarak aradı.

Gece geç saatlere kadar süren operasyonda; 2 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 18 kurşun, 1 av tüfeği, 36 kartuş, 5 bıçak, 1 kama ve 1 muşta ele geçirildi. Polisler, el koydukları suç aletlerini araçlarında ve üzerinde taşıyan; Veysel K., Abdullah S., Ömer Ç. ile Lütfü İ.'yi de gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği açıklanan şüphelilere ayrıca 'Kabahatler Kanunu' kapsamında 100 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme