Yine Suriye yine taciz! Sınırda F-16 gerilimi

Türkiye-Suriye hudut bölgesinde Hava Muharebe Devriye Görevi icra eden F-16 uçaklarına karşı Suriye radarları, radar kilidini muhafaza etmek suretiyle üçer saniyelik sürelerle toplam 12 saniye tacizde bulundu.

Yine Suriye yine taciz! Sınırda F-16 gerilimi
Yine Suriye yine taciz! Sınırda F-16 gerilimi
GİRİŞ 29.11.2013 16:04 GÜNCELLEME 29.11.2013 16:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TSK komutanlıklardaki bazı günlük faaliyetlere ilişkin açıklama yaptı. Dün Türkiye-Suriye hudut bölgesinde "Hava Muhabere Devriye Görevi" icra eden iki adet F-16 uçağı, Suriye'ye ait iki adet SU-24 uçağının Yayladağı/Hatay güneyinde sınıra doğru yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirildi.

Ancak söz konusu hava araçları, sınıra yaklaşık 10 kilometre kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı. 

Ayrıca iki adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut bölgesinde Hava Muharebe Devriye Görevi icra edildi.

RADAR TACİZİ

Türkiye-Suriye hudut bölgesinde Hava Muharebe Devriye Görevi icra eden F-16 uçaklarına karşı Suriye radarları, üçer saniyelik sürelerle toplam 12 saniye radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulundu.
TSK bünyesinde ayrıca bir uçakla Karadeniz'de karakol gözetleme uçuşu icra edildi

YORUMLAR 4
  • mehmet sait kandemir 10 yıl önce Şikayet Et
    ümedi muhammedi s.a.v cağırıyolar . kardeşlerimiz zorda esed kafiri firaunu yok ediyor aclıktan şehit oluyorlar vallahi hesap veremiycek hiç bir müslüman onlar orda aclık sefalet içindeyken bacılarımız analarımız tecavuza uğrarken camilerimiz yıkılırken bebeklerin gözleri oyulurken vallahi bizde hesap verecez türkiye bu zalimlere dur demeli dualarımızla parası durumu olanlar yardımlarıyla yardım etmeli vallahi bu dünya kimseye kalmayacak biriktirdiğimiz mal mülk bizi kurtarmayacak gecen her saniye ömrümüzden gitmekte para bu dünyada cok değerli zanedenler ömründen gecen bir saniyeyi dünyayı parayla doldursan alabilirmisin alamazsın işte para bukadar değersiz kardeşlerimize yardım edelim vallahi Allah'a hesap verecez ogün cok cetin olacaktır kimse kacamıycak biz geceleri uyurken onlar aclıktan ölüyorlar tecavuza uğruyolar canlı canlı gömülüyorlar işkenceler görüyolar ama Allaha olan aşklarından taviz vermiyolar inandıkları uğruna şehit oluyorlar
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    katil esed. bunca savaştan sonra bu katilin hava savunması hala iş başında ise pilotlarımızın olası bir faciadan kaçınması gerekir..
    Cevapla
  • gümüşoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ölmeyi bayılmak sanan suriyenin diktatörü. esat efendi aklını başına al... o radarı sana bir kitlerlersek görürsün o zaman
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    SURİYE AKILLI OLMAK ZORUNDA. Suriye 'nin haritadan silinmesi Tayyip beyin bir parmak işaretine bakar ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!