Dört mevsimi bir arada yaşıyoruz

Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı etkili olurken, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ise yazdan kalma bir gün yaşandı.

Dört mevsimi bir arada yaşıyoruz
Dört mevsimi bir arada yaşıyoruz
GİRİŞ 05.12.2013 17:18 GÜNCELLEME 05.12.2013 17:18

Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki vatandaşlar karla mücadele ederken, Ege Bölgesi'nde ise sıcak hava etkili oldu. Bodrum'da sıcak havayı fırsat bilen az sayıda turist ve vatandaşlar sahil kenarına akın etti. Sahil kenarında bulunan birçok mekan kepenklerini geri açtı. Hava sıcaklığının zaman zaman 25 dereceyi bulduğu ilçede çocuk parkları da dolup taşarken, 2 gün havanın kapalı olması ve aralıklarla yağmur yağmasının ardından açan güneş esnafın yüzünü güldürdü. Aralık ayında denize giren vatandaşlar, “Deniz çok sıcak, bu havada denize girmek çok güzel oluyor. Bizde sıcak havayı fırsat bilip denize girdik” dediler.

Bursa'dan hafta sonu tatiline gelen Burak Baçlı, “Bodrum çok güzel, sıcak havayı fırsat bilip Bodrum'a kaçtık. Bu aylarda hep Bodrum'a geliyorum. Bodrum'un özelliği bu her yer kara kışı yaşarken Bodrum'da ise sıcak hava etkili oluyor. Bizde güneşin keyfini çıkarıyoruz” dedi.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre ise hafta sonuna kadar bölgede havanın sıcak olacağı ve cumartesi günü aralıklar ile yağmur yağacağı öğrenildi. Hafta başında ise hava sıcaklığının 8 derece düşeceği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz