Paul Walker için lokma döktürdü

Denizli'de sürücü kursu işletmecisi 32 yaşındaki Ender Yurdakul, trafik kazasında ölen 'Hızlı ve Öfkeli' filminin dünyaca ünlü ABD'li yıldızı Paul Walker için lokma döktürüp dağıttı.

Paul Walker için lokma döktürdü
Paul Walker için lokma döktürdü
GİRİŞ 06.12.2013 16:19 GÜNCELLEME 06.12.2013 16:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ender Yurdakul, Gazi Bulvarı'nda işyerinin yanında kurdurduğu stantta Paul Walker için bin kişilik lokma dağıttı. Yurdakul, Paul Walker'ın fotoğraflarını da standın çevresine astı. Paul Walker'ı çok sevdiğini ve hayranı olduğunu belirten Ender Yurdakul, "Hızlı ve Öfkeli filmlerinden tanıdığımız Paul Walker'ı trafik kazasında kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Lokma dağıtımını rahmetli olması nedeniyle yaptık. Asıl amacımız hız kurallarına uymak ve hızlı araç kullanmamaya dikkat çekmek istedik. Ben de rahmetliyi severdim ve onun büyük hayranıydım. Dünya çapında filmleri var. Aslında dünyaya nasıl araç kullanılmaması gerektiğini öğretmiştir. Döktürdüğümüz bu lokma ruhuna gider. Allah'tan rahmet diliyoruz. Umarım insanlar hız kuralarına uyar" dedi.

YORUMLAR 4
  • SessizMuhendis 10 yıl önce Şikayet Et
    Gayri Muslim arkasindan Rahmet Dilenmez... Gayri Muslim/inanmayan arkasindan rahmet dilenmez, TOPRAGI BOL OLSUN denir... Faruk cok guzel soylemis, Allah dini tam anlamiyla ogrenmeyi-ogretmeyi nasip eglesin...
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli demek. :)). Beraber safmı tuttunuz da imanına şehadet eder gibi rahmetli demiş vatandaş.. Ölüm bahane helva lokma şahane :))
    Cevapla
  • Ayasofya Açılmalı 10 yıl önce Şikayet Et
    garip. ölünün ardindan neden türkiyede tatli dagitilir? iyi ki öldü diye mi? :) pagan bir gelenek olmali
    Cevapla
  • Faruk Doğrusöyler 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc) dinini öğrenmeni nasip etsin.... Ben de Allah(cc)'dan dinini öğrenmeni ve hakkıyla yaşamanı diliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...