Otobüs şarampole yuvarlandı: 16 yaralı

Gizle buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. 16 kişi yaralandı.

Otobüs şarampole yuvarlandı: 16 yaralı
Otobüs şarampole yuvarlandı: 16 yaralı
GİRİŞ 11.12.2013 11:18 GÜNCELLEME 11.12.2013 11:32

Aksaray'da gece boyunca etkili olan kar yağışının ardından yollarda meydana gelen gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada yaralanan 16 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Aksaray istikametine seyreden Nihat Durmaz (53) idaresindeki 21 DS 775 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, gizli buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Nihat Durmaz ile 15 yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Karla kaplı yerde üzerleri battaniyelerle örtülen yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sedyeye alındıktan sonra güçlükle ambulanslara taşınan yaralılar, Aksaray Devlet Hastanesi'ne ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, aynı karayolundaki buzlanma nedeniyle ambulans taşıyan bir TIR kontrolden çıktı. Savrulan TIR'ın üzerinde bulunan ambulanslardan biri yola devrildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı