Hanefi Avcı ve Yalçın Küçük tahliye edildi

Odatv davasının bugün görülen duruşmasında eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ve Prof. Dr. Yalçın Küçük hakkında tahliye kararı çıktı.

Hanefi Avcı ve Yalçın Küçük tahliye edildi
Hanefi Avcı ve Yalçın Küçük tahliye edildi
GİRİŞ 12.12.2013 15:16 GÜNCELLEME 12.12.2013 16:22
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yalçın Küçük, Ergenekon Davası'ndan, Hanefi Avcı ise Devrimci Karargah Davası'ndan tutukluluk halleri devam ettiği için cezaevinden çıkamayacak.

YORUMLAR 17
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet yusuf? kurtlar vadisi dizisini izlemeni tavsiye ederim?.... ...orada seneryoda olsa devletin içindeki hanefi avcı gibilerin neler yaptığı çok açık anlatılıyor?..demekki bu hükümetden önce derin devlet çok aktifdiki terörün baş hamisi ABD,ye IMF,ye köle gibi el ayak sürüp bir türlü borcumuz bitmiyor iç çamaşırına kadar her şeyi veriyorlar bizi doğmamış bebeklerimize kadar borçlandırıyorlardı.....maalesef gerçekler değişmez..
    Cevapla
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    Yılların Hanefi Avcı'sını. 1 haftada devrimci karargahın başı yapıp içeri attılar. demekki iktidara giden her yol mübah.
    Cevapla
  • HALUK DEMİREZEN 10 yıl önce Şikayet Et
    FİTNELERE FIRSAT VERME YARABBİM !. Bu ülkeye zarar veren, bu ülkenin öz evlatlarını insanlarını ötekileştiren, dün Kızıl Komünistler var idi. Bunları bitiriyoruz diyerek, kendi Ergenekonlarını kurmaya çalışan, kurduklarını sanan, bu gün de bu ülkede malesef Yeşil Komünistler var. Kızıl Komünistleri biliyor ve tanıyorduk. Ne hikmet ise bu günde Dersaneler Meselesi ile gerçek yüzleri ortaya çıkan bu güne kadar yaptıkları bir bir deşifre edilen deşifre edilmeye devam eden Yeşil Komünistleride gördük tanıdık. Ha ben bunları yıllar önceden tanıyordum ve bunları eleştirincede bunların yanlışlarını söyleyincede bunların kılıcından bende nasibi aldım. Ama ben ve Türk Milleti şunu çok iyi biliyor bu ülekeye Ne Kızıl Komünistten nede Yeliş Komünistten fayda gelmez. Aksine zarar gelir.
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek ÖZGÜR olamayacaklar?. Ceza evindekilerden ayrı mıdırlar? Cezası olan çeker ve özgürlüğüne kavuşur.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    asıl iftiracı gazeteler Hürriyet ,Cumhuriyet ve Milliyetdir.... ...Bu gazeteler fitne fesat iftira ne ararsan var? inanınki bu gazeteleri okumak bile insanı cehenneme götürür.açıkca islam düşmanlığı yapıyorlar?..... okuyan kesimde amaçlarını bile bile okuyor?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı