Modifiye araç sahipleri E-5'i trafiğe kapattı

Kendilerine büyük miktarlarda ceza kesildiğini iddia eden modifiye araç sahipleri, E-5 Karayolu'nu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Modifiye araç sahipleri E-5'i trafiğe kapattı
Modifiye araç sahipleri E-5'i trafiğe kapattı
GİRİŞ 15.12.2013 16:26 GÜNCELLEME 15.12.2013 17:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 10 dakika boyunca eylemi sürdüren sürücüler, "Modifiye açılımı istiyoruz" dediler.

Modifiye araç sahipleri, kendilerine kesilen cezaları protesto etmek için Pendik'de toplandı. Hep birlikte yola çıkan 20 araçlık konvoy, Kadıköy Kozyatağı'na geldiklerin E-5 Karayolu'nu trafiğe kapattı. "Modifiye açılımı istiyoruz" yazılı pankart açan sürücüler, kendilerine kesilen trafik cezalarından yakındı. Ellerindeki cezaları gösteren bir araç sahibi, "Her dakika ceza yiyoruz bu böyle olmaz" diye tepki gösterdi.

Bir başka sürücü ise, "Modifiye araçlara yönelik yasakların kaldırılması gerekiyor. Bu kadar sıkı olmaması lazım. Çok fazla ceza kesilyor, her gün önümüze bir ceza geliyor"dedi. Boş E-5 Karayolu'nda bir süre eylem yapan modifiye araç sahipleri, 10 dakika sonra yolu trafiğe açtı.

YORUMLAR 3
  • kemal etikantar 10 yıl önce Şikayet Et
    mitsubishi ne olacak?. Böyle bir saçmalık dünyanın neresinde var arkadaş? Tüm dünyada bu milyar dolarlar ile ölçülen bir sektör olmuşken 3. dünya ülkesi olma yolunda gayretlerimiz devam etmekte. Sadece bu işten ekmek yiyen insanlar var. Eğer bu konuda bir sınırlama olacaksa kurallar ve çerçeve belirlenmeli. Trafiği tehlikeye sokmayacak hiç bir modifikasyon yasaklanamaz ve keyfi keder cezalandırılamaz! Mitsubishi Evo serisi aslen bir ralli aracıdır ve doğuştan modifiyelidir. Buna gücü yeten ve alan sokaklarda salına salına dolanıyor da aracının performansı ve estetiğinden memnun olmayıp modifikasyon yapan mı suçlu oluyor? Böyle devam ederseniz maslak oto sanayinin yakında komple kepenk indirmesi gerek. SAÇMALAMAYIN ARTIKKK!!!
    Cevapla
  • mehmet keskin 10 yıl önce Şikayet Et
    ADAMLAR HAKLI . modifiyeci arkadaşlar bence haklılar. hükümetimiz Modifiye ve ayrıca Definecilik AÇILIMI yapmalıdır.
    Cevapla
  • alp042 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKLILAR. Modifiyeli araç diye ceza kesilmesi kadar saçma bir yok. Araç modifiyeli diye trafik kurallarına uyulmuyor mu. Yada modifiye yapmayanlar çok mu trafik kurallarına uyuyorlar hiç mi kaza yapmıyorlar. Yasadışı hareketler yapan,insanları tehlikeye sokan,kural ihlalleri yapanlara bizlerde karşıyız ama bunları yapanlar sadece modifiyeli araç sahipleri gibiymiş bir izlenim bıraktırılıyor. Sadece farklılık diye farklı gözlerle bakılması çok yanlış bir durum. Zaten kusur varsa muayeneden araç geçmez eğer geçtiyse gerisi kimseyi ilgilendirmez. Bütün memurlar kafalarına göre ceza yazarken ellerini vicdanlarına koysunlar. Yasaları kafalarına göre yorumlayıp bu insanlara haksız yere ceza kesmesinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...