Şehit polis toprağa verildi

Diyarbakır'dan, Gaziantep'e çim hokeyi karşılaşmasına gelen öğrencileri taşıyan minibüsün Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi yakınlarında devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru 34 yaşındaki Ali Polat, memleketi Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit polis toprağa verildi
Şehit polis toprağa verildi
GİRİŞ 16.12.2013 14:43 GÜNCELLEME 16.12.2013 14:43

SODES Projesi kapsamında Gaziantep'teki çim hokeyi müsabakasına katılmak üzere Diyarbakır'dan hareket eden minibüsün, cumartesi günü Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi yakınlarında kaza yapması sonucu, polis memuru Ali Polat şehit oldu. Şehit polis memuru Polat için görev yeri olan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde dün yapılan tören ardından cenaze memleketi Gaziantep'te getirildi.

Şehit polis için Baheaddin Nakıboğlu Camii'nde düzenlenen törene; Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, şehit polisin yakınları, mesai arkadaşları ile çok sayıda kişi katıldı. Cenaze törenine katılan şehit polisin eşi 1 çocuk annesi Funda Polat, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

"ONUN KENDİNE ÖZEL HASSASİYETLERİ VARDI"

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, şehit polis memuru Ali Polat'ın Antalya'da görev yaparken kendi isteğiyle Diyarbakır'a tayin edildiğini burada risk grubundaki çocukların topluma kazandırmak için çalıştığını söyledi. Şehit polisin çocukları çok sevdiğini anlatan Karakan, şöyle dedi;

"Şehidimiz, daha önce Antalya'da görev yapıyordu, Diyarbakır'a tayinini istedi. Buradaki risk grubundaki çocuklara hizmet etmek, spor vasıtasıyla bu çocukları topluma kazandırmak için çalışıyordu. Milli takımda görev yapan ve Türk Hokey'ine kişilik, ahlak ve spor bilgisiyle yeni bir seviye getiren arkadaşımızdı. Onun hatırasını her zaman yaşatmaya çalışacağız."

Şehit polis memuru kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun