Tüm mal varlıklarına el konuldu

İstanbul Emniyeti'nin düzenlediği operasyondan bir gün önce, İstanbul 18. Sulh Ceza Mahkemesi'nin gözaltına alınacak kişilerin malvarlıklarına el konulmasına dair karar verdiği ortaya çıktı.

Tüm mal varlıklarına el konuldu
Tüm mal varlıklarına el konuldu
GİRİŞ 19.12.2013 05:44 GÜNCELLEME 19.12.2013 16:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul 18 Sulh Ceza Mahkemesi'nin tüm malvarlıklarına el koyduğu isim ve şirketler şöyle:

"Abdullah Happani, Barış Güler, Emin Hayyam, Fatma Aslan, Rıza Sarraf (Reza Zarrab'ın Türk vatandaşı olduktan sonraki ismi) Rüçhan Bayar, Salih Kaan Çağlayan, Süleyman Aslan, Mohammad Zarrab, Are Havacılık A.Ş. , Aybüke Medikal Danışmanlık, Borden Turizm ve Nakliye, Cameron Denizcilik ve Kıymetli Madenler, Durak Döviz, Duru Döviz, ECB Kuyumculuk, İlsam Dış ticaret, M1 Yapı, Nargis Uluslararası Dış Ticaret, NEG Finansal Danışmanlık, NNR Uluslararası Ticaret, Rainbow Mano Commercial Brokers (Dubai merkezli, İstanbul Şubesi), Royal Denizcilik, Royal Holding, Safir Altın, Simay Altın, Taşbşı Kıymetli Madenler, Tümay Altın, Volgan Gıda Dış Ticaret.

YORUMLAR 5
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    sanki? ortada para var?...bu resmen abd ve israilin operasyonudur!!!!. ....tabi tabi insanların evlerinde bürolarında paralar çıkmış bizde inandık!!?..4 temmuzda aziz yıldırımında evinde silahlar çıkmıştı? hani silahlar nerde?..demekki emniyetin içinde bazı güçlerin emri ile hareket eden insanlar var?...olayların düzmece olduğuda ayen beyan ortada....ve Halk bankasını abd ve israile yedirmeyiz!!! ve chp başkanıda hemen abd büyükelçisini ziyaret ediyor?...hani bayram değil seyran değil enişte misali .Biz her şeyin farkındayız!?...Bunun hesabıda sandıkda çok kötü sorulacak!?..
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatta yeşil seramye diyerek batırılan onlarca firmanın durumu açıkça ortadayken. burada gerek tevellütleri gerke se de izanları ve beyinleri bunları algılamaya yetmeyen bazılarının, henüz ortada bir yargı kararı bile yokken behemehal bütün bu insanları ve kurumları suçlu kabul etmeleri ancak zavallıca bir ruh hali ile ya da ruhlarındaki tedavi edilemez bir hastalıkla izah edilebilir! Oysa aynı şahıslar, bu memleketin 80 milyar dolarını hortumlatanların liderliğindeki partilerin peşinden çalınanlar apaçık ortadeyken üstelik koşarak gidiyorlar! Bunların samimiyetine nasıl inanılabilir ki? Bunlar üzüm yemek değil bağcıyı dövmek niyetindeki ideolojik kör değillerse, bugüne kadar bu hükümetin yaptığı hiç bir şeyi olumlu bulmayan hallerini nasıl izah edecekler?! Bazıları da AK partiyi topyekun bu işten sorumlu tutarak sözde verdikleri oylarını geri alacaklarını söylüyorlar! Onlara bir tek şey söylüyorum; Sizin oylarınızın hiç bir anlamı yok! Alın başınıza çalın!
    Cevapla
  • MUZAFFER 10 yıl önce Şikayet Et
    BU RÜŞVET ÇARKINI KURAN VATAN HAİNLERİ YARGISI SONUNA KADAR GİDİLMELİ. bu rüşvet çarkını kuran vatan hainleri yargısı sonuna kadar gidilmeli
    Cevapla
  • MERT*OL 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI OLSUN.. MAL VARLIKLARINA EL KONARAK.... paranın kaçırılmasına mani olmuşlar...
    Cevapla
  • NEZİR YALÇIN 10 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainleri. emniyet ve adeletteki vatan hainleri yargılanmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...