Emniyet'te 25 müdür daha değişti

İstanbul Emniyeti'nde şube ve ilçe emniyet müdürlüklerinde yeni görev değişilikleri yapıldı.

Emniyet'te 25 müdür daha değişti
Emniyet'te 25 müdür daha değişti
GİRİŞ 22.12.2013 02:59 GÜNCELLEME 22.12.2013 14:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Doğan Haber Ajansı'ndan geçen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Selami Altınok'un getirilmesinin ardından bu gece 25 şube ve ilçe müdürünün yerleri değiştirildi.

17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyeti'nde daha önce de 11 şube müdürünün görev yeri değiştirilmişti.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da görevden alınmıştı. Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok göreve getirilmişti.

YORUMLAR 6
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. darbe yapma teşebbüsünde kim bulunmak ister ise tasfiye edilmeli ve suç işlenmiş ise yargı karşısına çıkarılmalı . bugunlede sıçak olundugu için yapılanındarbe oldugunu dahi telefüz eden olmmaması . tasfiye yapılması çok normal gerekli geç kalınmış bir çalışmadır...
    Cevapla
  • bozkurtkaan19 10 yıl önce Şikayet Et
    malik eşter. az bile gelir bence sandıkların başına adam koyup akepeye oy vermeyenleri orada infaz etmek lazım!!!...Allah ıslah etsin, yolsuzluğun bu kadar savunulduğu bir ülke daha yoktur ki savunanlar bir de ayetleri, hadisleri alet ediyor, ahiret korkusu da mı kalmadı sizde?
    Cevapla
  • üyelik 10 yıl önce Şikayet Et
    halit adlı arkadaş. evet haklısın kurumları örümcek gibi sarmış cemaatin adamları. ama asıl soru şu; kim sardı onları? zamanında herkes emniyet-cemaat ilişkisini dillendirdi, ahmet şık kitap yazdı basılmadan toplandı adam terörist ilan edildi hapse atıldı. peki siz o zaman ona terörist demediniz mi? hükümet terörist demedimi? emniyette cemaat yok demedinizmi? yargı savcı hakim bağımsız demedinizmi? şimdi ucu hükümete dokununcamı bu insanlar devleti saran örümcek oldular? eğer bugün bu operasyon iftira ise, ergenekon ve balyoz da iftiradır. savcı aynı polis aynı delillerin gazetelere servisi aynı. o zamanlar hiç unutmam savcı özü öve öve bitirmezdiniz. delikanlı derdiniz vatan evladı derdiniz. ne oldu şimdi? bu kadar mı taraflısınız yani? bırakın o evlat suçluyu hırsızı bulsun, iftira varsa zaten onun da cezası var.
    Cevapla
  • and 10 yıl önce Şikayet Et
    her yerdeler. tırmanmak için her şekle girebilen kimi zaman müslüman dindar kimi zaman alman fransız dost düşman ayırmayan hırslarına maddiyata güce makama şöhrete refaha başkalarının sırtına basarak abd israil yanında olmayı dahi rahatça göze alan bu maddiyatçı menfaatçı grubu çeteyi her ne ise acilen temizlenerek hak ettikleri cezaya çarptırılmalılar.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    tasfiye ediliyorlar!!!...... ...Demekki kurumların içini örümcek ağı gibi sarmışlar!!!!!!..ALLAH devletimizi Milletimizi korusun!.. kafirlere Münafıklara,Vatan hainlerine aman vermesin!!!!?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!