İlçede bilmeyen yok! Para bu okul içindi

17 Aralık operasyonu kapsamında Halk Bankası Müdürü Aslan'ın evinden çıkan paraların Osmancık'ta yapılacak okul için olduğunu tüm ilçenin bildiği öğrenildi.

İlçede bilmeyen yok! Para bu okul içindi
İlçede bilmeyen yok! Para bu okul içindi
GİRİŞ 25.12.2013 11:13 GÜNCELLEME 25.12.2013 11:16

Halk Bankası Müdürü Süleyman Aslan, evinde bulunan para için 'memleketime okul yaptıracaktım, bağış parası' demişti. 2014'te başlanması planlanan Çorum'un Osmancık ilçesindeki o okul projesinin hazır olduğu belirlendi.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Projeyi biz hazırladık" derken, okul yöneticileri ise, "Aslan'ın tek amacı mezun olduğu imam hatip lisesini yenilemekti" diye konuştu. Aslan, evinde bulunan paralar için "Memleketim Çorum'un Osmancık ilçesinde okul yaptırmak için toplanan bağış paralarıydı" demişti. Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı da paraların okul inşaatı için toplandığını ifade ederek, "Memleketine ve mezun olduğu imam hatip lisesine faydası olsun diye bizden proje istedi. Belediye olarak yeni okul projesini hazırlayıp kendisine ilettik. Yaklaşık 7 milyonluk bir işti. Son görüşmemizde, 2014 yılında projeye başlayabileceğimizi söylemişti" diye konuştu. Okulun, Aslan'ın yardımlarıyla yeniden yapılacağının tüm ilçe tarafından da bilindiği belirtilirken İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Mahmut Tökel "Yolsuzluğun içinde olacağına inanmıyoruz. Tek gayesi bize yeni bir okul kazandırmaktı" dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!