"Başbakan'ın evine polis göndermek isteyenler var"

Skyturk360'ta İki Görüş programına konuk olan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren, 17 Aralık operayonuyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

"Başbakan'ın evine polis göndermek isteyenler var"
"Başbakan'ın evine polis göndermek isteyenler var"
GİRİŞ 25.12.2013 19:05 GÜNCELLEME 25.12.2013 19:31
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Skyturk360'ta Radikal Gazetesi Yazarı Oral Çalışlar ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan birlikte sundukları " İki Görüş" programına dün akşam, 17 Aralık operayonu sonrası Bugün Gazetesi'nden istifa eden gazeci-yazar Ahmet Taşgetiren konuk oldu.

Taşgetiren "Bu yapılanma Başbakan'ın kapısına polis gönderelim deselerdi ne olurdu? Bunu yaparlar mıydı? Bu gözükaralığı görüyorsunuz. Onun için de başbakan MİT Müsteşarına yapılanlar bana da yapılabilir diye düşündü"dedi.

"BAŞBAKAN'IN EVİNE POLİS GÖNDERMEK İSTEYENLER VAR"

Türkiye'de sorunlu bir yargı olduğunu söyleyen Taşgetiren Başbakan'ın evine polis göndermek isteyenlerin de olduğunu söyleyerek "Emniyet ve yargı içindeki yapı bir projenin içinde müştereken rol alıyor konuma geliyorsa bu vatandaş için de tehlikelidir. Hiçbir siyasetçi buna göz yummaz. Bu ülkede başbakanlar darbeden kapılarının zili çalındığında haberdar olmuşlardır. Benzer olay burada da yaşandı. Ankara Valisi'nin operasyondan haberi polisler adres sorduğunda oldu. Bu yapılanma Başbakan'ın kapısına polis gönderelim deselerdi ne olurdu? Bunu yaparlar mıydı? Bu gözükaralığı görüyorsunuz. Onun için de başbakan MİT Müsteşarına yapılanlar bana da yapılabilir diye düşündü" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 43
  • İsmail Dolunay 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kaya Trabzonlu, Sayın Ali Gürbüz Kardeşlerim. Benim hissiyatıma da tercüman olmuşsunuz, teşekkür ederim. İlaveten, 25 yıldır hizmet için kendim dışında bir çok kardeşimi hizmete yönlendirdim, yardımlarını teveccühlerini sağlamaya çalıştım. Şimdi hizmet hareketinin ve yayın organlarının, Sözcü, Aydınlık, Cumhuriyet, ABD gibi hatta onlardan da ileri derecede marijinal yayın ve tutumlarını görünce, hata yaptığımı anladım. Hatamdan da döndüm, ülkeme zarar vermeye başladığı kanaatine vardığım bu cemaat hareketlerini kesinlikle tasvip etmiyorum. Ülkem aleyhine kullanıldıklarını düşünmeye başladım. Her ülkede yolsuzluk olabilir ama bunun yayınlanış ve kullanılış şekli tamamen seçilmiş iktidarı yıkmaya yönelik gibi geliyor bana. Bu beddualar, bu yıkıcı yayınlar, marijinal gruplarla işbirlikleri ülkeme zarar verecek dereceye geldi. Allah ıslah etsin. Hakkımı (varsa) helal etmiyorum. Saygılarımla,
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    MURAT DİNİZ KARDEŞİM'E. Tarih,yazar ismi ve yazılanı söyleyerek belge ile delillendirmişsin.Acaba bu yazar İSLAM ın şartının beş olduğunu ve ilk şartın kelime-i şahadet olduğunu ve o şahadette efendimiz SAV.min adının zikredildiğini bilmiyormu.Rabbim bizleri fitneden,gıybetten muhafaza etsin.Ama maalesef camiye ayakkabılarıyla girenlerin,gezide ellerinde alkol kutu ve şişeleriyle inançlı ve imanlı hizmet eri başbakanı yıkmak isteyen,iç ve dış güçlerin yapamadığını şu an bu hadiseler yapmak üzeredir.Buna fırsat vermemek için içimizdeki yanlış yapanları ayırmak şart.Dünya ile diyalog kurmak için çabalayanların,kendi kardeşleriyle diyalog kesikliği hoş değil.Rabbim tüm müslümanlara feraset,basiret ve nebevi davranış nasibetsin.Cümle ümmeti muhammedi SAV.şerden uzak,hayrın içinde daim etsin.Rabbim ülkemizi ve islam alemini her türlü fitne fesaddan beri etsin.Rabbim iman ve kuran davasında bizleri daim ve muvaffak eylesin.
    Cevapla
  • mücahit aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    cemaat. Cemaat hangi değirmene su taşıdığını iyi bilmeli.Olan olayların kime fayda kime zarar verdiğini nin çok iyi hesap edilmesi lazım.Bir an öncedekarşılıklı iyi niyetli adımlar atılarak bu kavganın son bulması lazım çünki bu işten MİLLET zarar görür...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. rahman ve rahim olan rabbim başbakanımızın saglığını sıhhatini korusun ümeti muhammedin dualarını sahipleri gönulleri imanları güveni başbakanımızın yanındadır .. an oldu sanal ortamda an oldu dualarımızda okudumuz dualar ile yanındayız başbakanım .. sanal ortamda ne denli engel cıksada dualarımız seninledir..
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 10 yıl önce Şikayet Et
    cemaat gözümde TAMAMEN bitti. Eskiden cemaati solculara karşı savunurdum,şimdi ise solcuların hepsi CEMAATÇİ olmuşsa varın gerisini siz düşünün. CEMAAT son yaptığı saçmalıklar zinciriyle halkın nazarında tamamen BİTMİŞTİR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak