Papazlar da devletten maaş istiyor

Bir Ermeni papazının 'Devlet bize maaş versin' başvurusunu gündemine alan Kamu Denetçiliği Kurumu, harekete geçti.

Papazlar da devletten maaş istiyor
Papazlar da devletten maaş istiyor
GİRİŞ 30.12.2013 12:10 GÜNCELLEME 30.12.2013 12:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bir Ermeni papazının “Devlet bize maaş versin” başvurusunu gündemine alan Kamu Denetçiliği Kurumu, harekete geçti. Kamu Denetçisi Mehmet Elkatmış, İstanbul'da Musevi Cemaati Hahambaşısı İsak Haleva, Türkiye Ermenileri Patrikliği Genel Vekili Aram Ateşyan ve Süryani Ortodoks Cemaati lideri Yusuf Çetin'le bir araya geldi. Elkatmış, “Talebi devletteki ilgili kurumlara ilettik. Gelecek cevaplara gerekli girişimleri yapacağız” dedi. 

TÜRKİYE GAZETESİ

YORUMLAR 15
  • Firat Boyan 10 yıl önce Şikayet Et
    Maaşını . GİT Ermenitandan al!!
    Cevapla
  • rasimi1453 10 yıl önce Şikayet Et
    madem maaşları bizim verdiğimiz vergilerle ödenecek. eğer maaşları bizim verdiğimiz vergilerle ödenecekse tayinlerini de bizim belirlememiz gerekir öyle 20 sene istanbul da görev yapmak olmaz, ayrıca vaazlarınıda diyanet işleri başkanlığı denetlemeli.
    Cevapla
  • WEDATT 10 yıl önce Şikayet Et
    AVRUPA DA CAMİLERE % 2 VERGİLERİNDEN PAY VERSİN. avrupada hıristiyan devletler (bildiğim kadarıyla) % 2 kadar vergi gelirlerinden kiliseye para aktarıyorlar. avrupa devletleri avrupadaki müslümanların camilerine de bu paradan pay aktarsın.
    Cevapla
  • fatih 10 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı. Adamdan vergi alırken, askere alırken vs. hep eşit ama din adamlarının maaşı neden ayrı olsun. Suistimali engellemek için belirli sayıda cemaati olan her din adamına maaş verilebilir.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim. talepleri çok dogal bir talepdir madem her kesim kuçaklayıcı bir toplum olacagız talep edilen durum mantıklıdır . insanoğlu ihaneti karnı aç ise yapar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor