İzmir'in talihlisi henüz belli değil

İzmirliler, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık ikramiyenin 4 ortağından biri olan talihliyi merak ediyor.

İzmir'in talihlisi henüz belli değil
İzmir'in talihlisi henüz belli değil
GİRİŞ 01.01.2014 15:50 GÜNCELLEME 01.01.2014 15:50

Bandırma, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2174451 numaralı bileti alanlar yeni yıla milyoner olarak girdi. Talihliler ve biletlerin hangi bayilerden satıldığı henüz bilinmiyor. Yeni yılın milyonerlerinin ortaya çıkması sabırsızlıkla bekleniyor.

İzmir'de meraklıların sorularına milli piyango bayileri muhatap oluyor. Bunların başında Tarihi Kemaraltı Çarşısı girişinde faaliyet gösteren Ankara Gişesi geliyor. Bayi, İzmirli talihliyi merak edenler, amorti ve biletinin son 2-3 rakamına göre ikramiye kazananların akınına uğradı.

Ankara Gişesi görevlilerinden Burak Önal, İzmir'de en çok bilet satan gişe olduklarını, talihli bileti de büyük ihtimalle kendilerinin sattığını söyledi. Büyük ikramiye kazanan biletleri satan bayilerin yarın açıklanacağını kaydeden Önal, "Vatandaş 'kim kazandı' diye bize soruyor, biz de merak ediyoruz" dedi.

''İnşallah garibana çıkmıştır''

Ergün Ardaş büyük ikramiyeyi 3 rakamla kaçırdığını belirterek, şunları söyledi:

"İzmir'in bir talihlisi var. Ben de çok küçük bir rakamla kaçırdım. Biletime hem amorti hem de 4 rakamla ikramiye isabet etti. 3 rakam daha tutsaydı talihli ben olacaktım. Biletimi tahsil etmeye geldim. Kimin kazandığıyla ilgili bir bilgim yok. İnşallah gariban, ihtiyaç sahibi birine çıkmıştır."

Ayhan Çorlu da "Kıl payı kaçırdım. 2 rakamla kaybettim. Aldığım biletin birini bırakmıştım. Büyük ikramiyeyi kazanan kişi çok şanslı, kafasına yıldırım düştü gibi bir şey. İnşallah yaşlı birine çıkmamıştır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti