Ünlü aktör ölüme 160'la gitmiş!

"Hızlı ve Öfkeli" filmleriyle ünlenen Paul Walker'ın hayatını kaybetmesine sebep olan araba kazasında, hızın, kazaya yol açan faktörlerden birisi olduğu öğrenildi.

Ünlü aktör ölüme 160'la gitmiş!
Ünlü aktör ölüme 160'la gitmiş!
GİRİŞ 04.01.2014 00:18 GÜNCELLEME 04.01.2014 00:18

"Hızlı ve Öfkeli" filmleriyle ünlenen ABD'li aktör Paul Walker'ın 30 Kasım'da hayatını kaybetmesine sebep olan araba kazasında, hızın, kazaya yol açan faktörlerden birisi olduğu öğrenildi.

ABD'li aktör Paul Walker (40) ve arkadaşı Roger Rodas'ın (38) geçtiğimiz Kasım ayında hayatlarına mal olan kazaya ilişkin nihai adli tıp raporu açıklandı. Raporda, ikilinin içinde bulunduğu 2005 Porsche Carrera GT model lüks aracın, saatte 160 kilometre hızla gittiğinin tespit edildiği bilgisi yer aldı.

"Hızlı ve Öfkeli" filmlerinin unutulmaz yüzü Paul Walker, 30 Kasım'da ABD'nin California eyaletindeki Santa Clarita kentinde meydana gelen araba kazasında hayatını kaybetmişti. Yakın arkadaşı Roger Rodas'ın kontrolündeki araç bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak bir sokak lambasına çarptıktan sonra dönerek iki ağaca daha çarpmış ve anca durabilmişti. İkili, bir anda alevler içinde kalan araçta feci şekilde yanarak hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!