Emniyet Müdürü'nden fişleme iddialarına cevap

Kilis Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, bir gazetede ve internet sitelerinde yer alan "Kilis AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ile bazı kişilerin fişlendiğine" dair iddiaları yalanladı.

Emniyet Müdürü'nden fişleme iddialarına cevap
Emniyet Müdürü'nden fişleme iddialarına cevap
GİRİŞ 05.01.2014 18:57 GÜNCELLEME 05.01.2014 19:17

Akpınar, yazılı açıklamasında, bir gazetede ve bazı internet sitelerinde bugün "AK Partiye Paralel Fişleme - Paralel devlet önce dinlemiş sonra fişlemiş" başlıklı haberlere yer verildiğini belirtti.

Söz konusu haberlerde AK Parti Kilis İl Teşkilatı üyeleri ile bazı basın mensuplarının isim, meslek, adres, vesikalık fotoğraf gibi sosyal medya sitelerinden bile kolaylıkla ulaşılabilecek bilgilerinin "fişleme" diye lanse edildiğinin görüldüğünü ifade eden Akpınar, şunları kaydetti:

"Kurumumuza atfen dile getirilen söz konusu iddialar tamamen asılsızdır, gerçek dışıdır ve doğru değildir. Kaldı ki bu tür uygulamalar hukuk devleti ve demokrasiyle asla bağdaşmaz. Kilis Emniyet Müdürlüğü olarak kurumumuza yönelik ithamlara ilişkin dava açma hakkını saklı tutarak, halkın huzur ve güvenini temin için; anayasa ve kanunların öngördüğü çerçeve içerisinde, mesai mefhumu gözetmeksizin Kilis halkının destek ve güveniyle görevini ifa etmeye devam edecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...