Gümrük çalışanları adliyeye çıkarılırken kameralara saldırdılar

Gümrük operasyonunda gözaltına alınan 35 kişi adliyeye sevk edildi. Adliye çıkışında gazetecilere saldıran zanlılar basın emekçilerine küfürler savurdular.

Gümrük çalışanları adliyeye çıkarılırken kameralara saldırdılar
Gümrük çalışanları adliyeye çıkarılırken kameralara saldırdılar
GİRİŞ 13.01.2014 10:43 GÜNCELLEME 13.01.2014 10:43

Abdullah Biçer'in haberi...

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi adliyeye sevk edildi.

Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerinin operasyonunda gözaltına alınan zanlılar, Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Mersin Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu arada, zanlı yakınlarından bazıları adliye önünde görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.

Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerince 10 Ocak'ta başlatılan operasyonda, "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma dosyası ile ilgili gizlilik kararı almıştı

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...