Mahkeme Başkanı'ndan Sabah'a suç duyurusu

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Ömer Diken, Sabah gazetesinde hakkında çıkan haberlerle ilgili suç duyurusunda bulundu.

Mahkeme Başkanı'ndan Sabah'a suç duyurusu
Mahkeme Başkanı'ndan Sabah'a suç duyurusu
GİRİŞ 16.01.2014 15:16 GÜNCELLEME 16.01.2014 15:16

Balyoz davasına da bakan İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Ömer Diken, Sabah gazetesinde hakkında çıkan haberlerle ilgili suç duyurusunda bulundu. Diken, söz konusu haberlerle kendisine hakaret edildiğini ve hedef gösterildiğini kaydetti.

2 DİLEKÇE VERDİ

Başkan Ömer Diken, Istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na iki dilekçe verdi. Dilekçede, söz konusu gazetede fotoğrafı da basılarak yer alan haberde, görev yaptığı 10 ve 13. ağır ceza mahkemelerinde ve nöbetçi hakim olarak verdiği kararlar belirtilerek terör örgütlerine hedef gösterildiğini kaydetti.

"PARALEL YARGININ 2 ADRESİ VAR"

Aynı gazetede 'Paralel yargının iki adresi var' başlıklı haberde verdiği kararların taraflı olduğunun ileri sürüldüğünü hatırlattı. Bir takım yasa dışı oluşumların üyesi olduğu yönünde algılar oluşturulmaya çalışılarak görevi nedeniyle hakarette bulunulduğunu belirtti.

Diken, her iki suçlama yönünden söz konusu gazetenin sorumlu yazı işleri müdürü ve haberi yapan muhabir hakkında soruşturma açılmasını talep etti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor