Ankara'da seçim kavgası: 4 yaralı 11 gözaltı

Ankara'da seçim çalışması yapan AK Parti ile BBP'liler arasında kavga çıktı. 4 kişinin yaralandığı kavgada 11 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da seçim kavgası: 4 yaralı 11 gözaltı
Ankara'da seçim kavgası: 4 yaralı 11 gözaltı
GİRİŞ 16.01.2014 21:07 GÜNCELLEME 16.01.2014 21:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ANKARA'da seçim çalışması yapan AK Parti ile BBP'liler arasında kavga çıktı. 4 kişinin yaralandığı kavgada 11 kişi gözaltına alındı.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Mustafa Ak'ın Keçiören Ufuktepe Pazar yerini ziyaret ettiği sırada, aynı yerde bildiri dağıtan BBP Kadın Kolları ile karşılaştı. Henüz belirlenemeyen nedenle iki grup arasında kavga çıktı. Polis ekiplerinin müdahale ettiği kavgada 4 kişinin darp edilerek yaralandığı, 11 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Kavganın ardından polis ekipleri Pazar etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı. Ufuktepe polis noktası önünden geçen üzerinde BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un resimlerinin bulunduğu seçim otobüsünü gören bir grup otobüse saldırmak istedi. Bu sırada saldırgan grup ile polisler arasında arbede yaşandı.

Keçiören'de son günlerde BBP seçim bürolarına çeşitli saldırılar meydana gelmişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir dangalaklik gercekten olduysa uzuntu verici!. iki tarafinda birbirlerine saygili olmasini bekliyoruz.Bu bir yaris ve centilmence sonuclandirmalisiniz. gereksiz stres yapip birbirinizi incitmenin hic bir anlami yok.
    Cevapla
  • tamer musaoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Ak partililerin BBP liler ile bir sorunu olduğunu düşünmüyorum.Hem kadın kolları ile ne işi olur?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur