Görev yeri değişen 5 savcı izne ayrıldı

Atama kararlarının ardından 4 başsavcı vekilleri ile bir savcı 10 gün süreli rapor aldı.

Görev yeri değişen 5 savcı izne ayrıldı
Görev yeri değişen 5 savcı izne ayrıldı
GİRİŞ 17.01.2014 12:28 GÜNCELLEME 17.01.2014 13:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Atama kararlarının ardından başsavcı vekilleri; Fikret Seçen, Cihan Kansız, Ercan Şafak , Ali Güngör ile savcı Muammer Akkaş 10 gün süreli raporlu izne ayrıldı.

Dün 20 savcı görevlerinden alınarak farklı yerlere tayin edildi. 20 ismin arasında operasyonlarda ön plana çıkan savcılar yer aldı. Bugün ise öne çıkan savcılardan Fikret Seçen, Cihan Kansız, Ercan Şafak , Ali Güngör ile savcı Muammer Akkaş 10 gün süreli raporlu izne ayrıldı. Zekeriya Öz de günler önce izne ayrılmıştı.

DÜN SAVCI CİHAN KANSIZ'IN ODASINDA TOPLANMIŞLARDI

Atama kararlarının duyulmasının ardından Başsavcıvekili Cihan Kansız'ın Çağlayan'da İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında tayin olan savcılar toplanmıştı. Toplantıya 17 Aralık operasyonundan sonra öne çıkan isimlerden biri olan ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'ne atanan Zekeriya Öz de katılmıştı.


 

YORUMLAR 23
  • 44Malatyali 10 yıl önce Şikayet Et
    SABIR ali yavuz. "ZAMAN"siz oten horozun basini keserlermis. Herseyin bir sirazi var. Elbette ona da sira gelecek.
    Cevapla
  • Karacaoğlan 10 yıl önce Şikayet Et
    haşhaşi liderini ziyarete gideceklerdir.. üstün hizmet madalyası almak için.görevlerini başarıyla tamamladılar nede olsa.17 aralıktan beri piyasada yaprak kımıldamıyor millet kan ağlıyor.işçi ,memur,esnaf,emekli,ev hanımı,öğrenci kısacası herkes bu operasyonla adeta fakirleşti.ülke ekonomisine en az 150 milyar dolar zarar verdiler.dövizdeki artış iğneden ipliğe herşeyde artışa yol açtı.borsalar çöktü,yüzlerce şirketin değeri adeta pul oldu.göreceksiniz yakında işçi çıkarmalar çoğalacak,alışveriş duracak ve millet evine ekmek götüremez olacak.buna sebep olan vatan hainleri kına yaksınlar.bir vatandaş olarak hakkım onlara haram zıkkım olsun.
    Cevapla
  • Karacaoğlan 10 yıl önce Şikayet Et
    açıkça desenize. pansilvanya ziyareti için izne ayrıldık diye...
    Cevapla
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Dunku toplantida alinan kararlardan birsidir bu!. Dun biseyleri yoktu ! Gece bir yerlerde toplanip hastalanacak bir ortamda toplantiya devam etmis olabilirler. 5 i birden hastalandiklarina göre ya ayni yemekten yediler yada ayni havadan soludular :) Olan ödedigimiz vergilere oluyor ona yanarim.
    Cevapla
  • ali yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE SAVCI VE HAKİMLER ADALETLE HÜKÜN VERAMEz. YAPMIŞ OLDUKLARI DAVALLARI İNCELEMEK LAzIM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız