Erciş'li gençlerden Erdoğan'a destek

Van'ın Erciş ilçesinde Tüm İdealist Gençler Derneği üyeleri tarafından 17 Aralık'ta düzenlenen İstanbul merkezli operasyonlara yönelik basın açıklaması yapılırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' da destek verildi.

Erciş'li gençlerden Erdoğan'a destek
Erciş'li gençlerden Erdoğan'a destek
GİRİŞ 24.01.2014 19:09 GÜNCELLEME 24.01.2014 19:09

Erciş Kaymakamlığı yanındaki parkta toplanan dernek üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Harun İrven, 17 Aralık'ta ülke üzerinde oyunların oynandığını ve küresel operasyonların yapıldığını söyledi. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat'ta darbe yapan güçlerin, 17 Aralık'ta da darbe yapmaya çalıştıkları anlatan İrven, "Bu ülkede yeni bir darbe girişimine göz yummayacağız. Ülkemizde sorunların çözümü demokrasi ve hukuktur. Demokrasinin adresi de sandıktır.

17 Aralık'ta gerçekleştirilen kolluk operasyonuyla, Başbakan üzerinden büyüyen, gelişen ve küresel güç olma yolunda ilerleyen Türkiye'nin nasıl hedef alındığı bütün çıplaklığıyla görülmektedir. Bu kuşatmaya destek verenler de eylem ve tutumlarıyla netleşmeye başlamıştır. Operasyonda nihai hedef, yeni Türkiye ve bunu inşa etmek isteyenlerdir. Bu ülkenin barış iklimi, ekonomik istikrarı ve demokratikleşme serüveni birkaç toplum mühendisine bırakılmama. Her koşulda milli iradenin arkasında olmaya devam edeceğiz. Halk iradesine sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecek" dedi.

Başbakan Erdoğan lehinde slogan atan grup, basın açıklamasının ardından alandan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'