Telefon konuşmasındaki ABD'deki otelin sırrı ne?

Paralel yapının dış ilişkiler imamı S.H.M'nin telefon konuşmalarında "O iş tamam" diyerek bahsettiği "Washington'daki otel"le ne kast edildiği, soru işareti...

Telefon konuşmasındaki ABD'deki otelin sırrı ne?
Telefon konuşmasındaki ABD'deki otelin sırrı ne?
GİRİŞ 02.02.2014 07:20 GÜNCELLEME 02.02.2014 07:20

Paralel yapının İsrail bağlantılı lobiler ve finans dünyasıyla ilişkilerini yürüten S.H.M'nin, Sözcü Gazetesi Ankara muhabiri V.T. ile yaptığı konuşmada sık sık "Otel" şifresini kullanıyor. Konuşmalarda geçen otelin hangi konuyla ilgili kullanıldığı ve neyi sembolize ettiği sorusu ise cevap bekliyor. "Otel" ismiyle anlatılmak istenen konunun içeriğine dair birbirinden düşündürücü iddialarsa önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İŞTE O KONUŞMALAR...

S: Washington'da tam Beyaz Saray'ın karşısında. Otelin ismi belli yahu zaten. Her şeyi belli diyorum sana. Adı sanı fiyatı belli. Dünyanın yolu alındı. Ben burada, 10 gündür Washington'da niye kalıyorum sanıyorsun.

V.T.: Tamam dünkü görüşmen nasıl geçti?

S: Abi dünkü görüşmemiz sana birşey söyleyeyim. Bana bu otel teklifini yapan adam o büyükelçi için, alamama şansım var mı sence? Otel üstünde yüzde 90 oranında prensip anlaşmasına varıldı. Dün yaptığım görüşmelerde şahsı ile gün içerisinde 2 sefer bir de ayrılırken bir konu sordu bana. 2.5 sefer görüştüm kendisiyle. Her halde Türk ve dünya tarihinde birinde bir saat, birinde 45-50 dakika bir de son dakika onunla yüz yüze görüşen bir üçüncü adam yoktur. Zannetmiyorum ki olsun.

V.T.: Otel işine okey mi diyor?

S: Abi başka şansı yok ki.

V.T.: Çok iyi ya..

S: Yanlış anlama şimdi Türkiye'de örnek, sen gazetede diyelim memursun. 10 tane gazetenin, medyanın sahibi olan bir adam olsa, sana da dese ki git şurada şunu yap. Sen nasıl hayır diyeceksin?

V.T.: O zaman Türkiye'deki hareketlilik bayağı artacak demektir.

S: Bunlar Türkiye'de halkı uyutmuşlar. Halk aptal zavallı hepsi.

V.T.: Tren vagon yolculuk ne oldu? (Parti kurulması)

S: Devam ediyor. Hazırlıklar devam ediyor.

V.T.: Geri adım yok yani?

ABD'DE KÜRT KONFERANSI

(Süleyman H. M., muhabire 20 Ekim 2013'te Washington'daki Kürt Konferansını anlatıyor.)
S: Pazartesi günü Washington'da BDP'nin ABD bürosu açılıyor. Selahattin Demirtaş ve bütün Kürt diyasporası oraya geliyor. Bu İmralı'dakinin karşısında olan yani onun karşıtı olan dünyadaki herkes oraya geliyor. ABD devleti resmi olarak oranın en büyük kongre salonunu verdi ve devlet koruması altına aldı. Şu anda orda kongre yapılacak ve ABD kongreyi tanımış oluyor. Yani ABD de ben kongre yaptırıyorsam, müsaade ediyorsam, büro açtırıyorsam ve kongrede konuşanları da kendim himaye edip kolluyorsam ben resmen tanıyorum demektir biliyorsun. Anlatmaya gerek yok.
V.T.: Hı hı...

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler