İpsala'da 16 kilometrelik kuyruk

Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a geçemeyen ve Yunanistan güzergahını kullanmak isteyen tırlar, İpsala Sınır Kapısı'nda kuyruk oluşturdu.

İpsala'da 16 kilometrelik kuyruk
İpsala'da 16 kilometrelik kuyruk
GİRİŞ 03.02.2014 18:37 GÜNCELLEME 03.02.2014 19:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Transit geçiş belgesi sorunu nedeniyle Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a geçemeyen ve Yunanistan güzergahını kullanmak isteyen tırlar, İpsala Sınır Kapısı'nda 16 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Sınır kapısından çıkmak için bekleyen tır şoförü Macit Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bulgaristan'nın transit geçiş belgesi vermemesi nedeniyle Kapıkule'den çıkamadığını, Yunanistan üzerinden yurt dışına çıkmak için İpsala Sınır Kapısı'na geldiğini söyledi.

Kapıkule'den geçiş yapmak için 3 gün beklediğini belirten Kaya, ''Buraya geldik. 24 saattir çıkış yapmak için sırada bekliyoruz. Yetkililerden bir an önce bu sorunu çözmesini istiyoruz'' diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN DIŞ TİCARETİNE DARBE VURULMAK İSTENİYOR"

Emin Güler ise Bulgaristan'nın Türkiye'nin ticaretine darbe vurulmak istediğini, bu nedenle tırlara transit geçiş belgesi vermediğini ileri sürdü.

İpsala Sınır Kapısı'nda, Avrupa ülkelerine teslim edilecek malzemeleri taşıyan yaklaşık 640 tır bekliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • anton kanton 10 yıl önce Şikayet Et
    iyide. kargo uçağımız yok mu? uçak kargo fiyatlarını düşürün karayoluna değilde havaya kuvvewt verelim.
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    dikkatli olunmalı. sorunlar başlarken önce küçükmüş gibi görünüyor. planlı ve sistematik olduğu sonradan anlaşılıyor genelde. başbakan yurtdışına ne zaman gitse ülkede birileri birşeyler yapıyor. Yunanistan uluslararası anlaşmalar gereği o kapıları açmak zorunda. bu noktada dışişlerinin devreye girmesi gerekir.
    Cevapla
  • vedat 10 yıl önce Şikayet Et
    okyanus ötesinin işidir. inan bu da okyanus ötesinin işidir bu adamlardan her şey beklenir
    Cevapla
  • nevzat bekir 10 yıl önce Şikayet Et
    Şubat Mart Camdan Baktırır Avrupayı Ağlatır.. herzamanki gibi neyapacağını şaşıran bir avrupa istediğini başarmak için çabalıyor. farkında olduğu İslam ı kendi akıllarınca durdurmaya çalışıyorlar. ŞŞubat Mart Ayıdırki Kış Ayıdır. Rabbim Bir yerlerden bunun acısını çıkartacaktır inşaallah .Erhamerrahimin okadar sonsuz kerem sahibidirki bu ülkemize yapılan zulmleri entrikaları da görmekte ve elem dolu bir aazabıda onlara doğru göndermektedir. Kış Ayı. Bizlere zulum yapanların ve zulmle diğer müslüman ülkelere entrikalarla dolu bir saplantı içinde yaklaşanların ülkelerinden Kar 6 ay eksik olmasın. okadar çok soğukla başbaşa kalsınlarki tuttukları ellerine içtikleri boğazlarında donsun kalsın. Müslümanların üstnden kazandıkları her bir kuruş Boğazlarından geçmeden 400 sene öncesine ekonomileri gerilesin İnşaallah
    Cevapla
  • arthur 10 yıl önce Şikayet Et
    Gelişen ekonomilerin hepsinde "büyük oyun" oynanıyor. Kafasını kaldıran her ülkede iç karışıklıklar başlatılıyor. Hepsinin arkasında ABD ve ALMANYA var. Brezilya, Türkiye, Tayland, Ukrayna, Mısır... Bizim için en vahimi ise bu HAÇLI seferine içeriden FETULLAHÇILARIN destek vermesi ve bizi içimizden vurması. Bunun hesabını er geç vereceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!