Uyuşturucu tacirlerine darbe

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Uyuşturucu tacirlerine darbe
Uyuşturucu tacirlerine darbe
GİRİŞ 06.02.2014 11:29 GÜNCELLEME 06.02.2014 11:29

Gaziantep polisi gerçekleştirdiği 2 ayrı operasyonda zehir tacirlerine darbe vurdu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 6 kilo 745 gram eroin ve 15 kilo 700 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 2 ayrı operasyon gerçekleştirildi. 3 Şubat tarihinde Nurdağı ilçesinde yapılan operasyonda 6 kilo 745 gram eroin maddesi ele geçirilerek, 1 şahıs şüpheli gözaltına alındı. 4 Şubat tarihinde şehir merkezine bir eve yapılan operasyonda ise 15 kilo 700 gram esrar maddesi ele geçirilerek, şüpheli 3 şahıs gözaltına alındı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 4 şüpheli şahıstan 3'ü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!