Korsan kelepçelenerek hastaneye getirildi

İstanbul'da bu gece yaşyanan dört saatlik korsan krizi sonrasında etkisiz hale getirilen Ukraynalı hava korsanın görüntüleri yayınlandı.

GİRİŞ 08.02.2014 01:38 GÜNCELLEME 08.02.2014 02:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hava korsanı elleri arkadan kelepçelenmiş olarak yüzüstü bir şekilde sedyede hastaneye getirildi.

TERS KELEPÇELENDİ

Sabiha Gökçen Havalimanında yapılan operasyonla etkisiz hale getirilen 45 yaşlarındaki hava korsanı ambulansla, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hozlov, beraberindeki sivil polisler eşliğinde hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Hozrov, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ambulans içinde sedyede ters kelepçeli olan hava korsanının başındaki bandaj dikkat çekti.

SİLAH KULLANILMADAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu havalimanında yaptığı açıklamada, "Kendiliğinden teslim olmayınca, ikna etmemiz gerekiyordu. Ama silah kullanmadan etkisiz hale getirildi. Boğuşma sırasında çok ağır olmayan, nisbi bir yarası var. Silah kullanmaya gerek kalmadı." demişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • mehmet ali 10 yıl önce Şikayet Et
    polislerimize tebrikler... bazı arkadaşlar yazmış. amarikada olsa yok böyle olurdu falan.. arkadaş islamda öldürmek yoktur. son çaredir kan dökmek.. ve en zorudur böyle yapmak.. doğrusunu bilip de doğru şekilde hakkaniyetle yapan polislere selam olsun...
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 10 yıl önce Şikayet Et
    yapılması gereken şey. tek kurşunla bunun etkisiz hale getirilmesiydi. hafif yarası varmış sanki bu kişi korunması gereken ve çok önemli özellikleri olan birisiymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. benim söylediğim yöntemi kullanın bakalım bizim uçaklarımızı kaçırmaya bir daha teşebbüs eden çıkar mı? Güney Kıbrıs'lı bir kişi bayrağımızı indirmeye çalıştığı esnada tek kurşunla etkisiz hale getirilmişti. bu olayı hemen herkes hatırlar. o günden sonra böyle bir teşebbüs oldu mu? olamaz çünkü sonucunu biliyorlar.
    Cevapla
  • Muhammed Furkan KAL 10 yıl önce Şikayet Et
    iyiymiş.. Amerikada olsa o adama şu an 3-5 kurşun girmiş olurdu. Vuranlar kahraman olurdu..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı