Zekeriya Öz burada Muammer Akkaş nerede?

17 ve 25 Aralık operasyonlarını yürütürken görev yeri değiştirilen savcılar, 10'ar günlük rapor süresi dolmasına rağmen görevlerine başlamadı. Erdoğan ile Öz ise adliyede.

Zekeriya Öz burada Muammer Akkaş nerede?
Zekeriya Öz burada Muammer Akkaş nerede?
GİRİŞ 08.02.2014 08:07 GÜNCELLEME 08.02.2014 08:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi sarsan 17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 21 Ocak 2014 tarihli kararnamesiyle görev yerleri değiştirilen savcılar Cihan Kansız, Fikret Seçen, Ercan Şafak ile Muammer Akkaş 10 gün süreli rapor aldı. Savcıların rapor süresi dolmasına rağmen görevlerine henüz başlamadığı ortaya çıktı.

BAŞSAVCILAR DA BİLMİYOR

Düz savcı olan eski başsavcı vekilleri Fikret Seçen Gebze Adliyesi'ne, Ercan Şafak Sakarya Adliyesi'ne, Cihan Kansız Sakarya Adliyesi'ne, 25 Aralık operasyonuna imza atan ve okuduğu bildiriyle tepki çeken Muammer Akkaş ise Tekirdağ Adliyesi'ne atanmıştı. Başsavcılık kaynaklarından alınan bilgilere göre savcıların hiçbirinin yeni görev yerlerine henüz gelmediği öğrenildi. Herhangi bir mazeret bildirmeyen savcıların ek bir rapor alıp almadıkları ise bilinmiyor. Bakırköy Adliyesi'ne atanan Oktay Erdoğan ile Zekeriya Öz ise işbaşı yaptı.

İZMİR ADLİYESİ'NDE YENİ ATAMALAR

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Doğru adliyede görev değişikliği yaptı. Aralarında İzmir merkezli, ‘liman' soruşturmasını yürüten Ali Çelik'in de bulunduğu Örgütlü Suçlar Bürosu'na bağlı savcıların görev yeri değişti. Görev yeri değişenler arasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk operasyonu davasının soruşturma savcısı olan Birol Cengil'in de olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • Selahaddin Eyyubi 10 yıl önce Şikayet Et
    gereken ceza verilsin.. . kanuna uygun davranılsın..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunlar ne yüzle Maaş alacaklar (Halkın parasını alacaklar)!?.... ......Dersane yüzünden Düzmece Yolsuzluk operasyonu ile Türkiyeye o kadar zarar verdilerki?..Her Vatandaşın Cebinden çıkan bu zararların vebalini nasıl ödeyecekler???..
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 10 yıl önce Şikayet Et
    Nerede olacak?. Deşifre olur olmaz ilk iş, istişare için Amerika'ya business class bir bilet almıştır.
    Cevapla
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkeyi kaosa surukleyenlerin yeri devlet maasli mevki olmamaliydi!. Eski Van savcisi Sn.Ferhat Sarikayaya yapilanlari hatirlatirim sizlere. Bu savci görevini layikiyla yaptigi icin bugunku cetelere benzer bir cete tarafindan cezalandirilmisti. 17-25 aralik gibi parelel yapi savcilari ise vatana ihanet ediyor ve sadece görev yeri degistiriliyor ,TIKIR TIKIR maas ödeniyor tekrar ihanet etsin diye mi bu KIYAK?
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Zekeriya Dubai Faturalarını ben ödedim yayınlayacağım diyordu. Duyan? Gören? Bilen? Bir ay oldu ses çıkmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor