İstanbul'da iki ilçeye 30 saat su yok!

İstanbullular dikkat, bazı ilçelerde 30 saat boyunca su kesintisi uygulanacak.

İstanbul'da iki ilçeye 30 saat su yok!
İstanbul'da iki ilçeye 30 saat su yok!
GİRİŞ 08.02.2014 10:37 GÜNCELLEME 08.02.2014 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İSKİ'den yapılan açıklamada çalışmalar nedeniyle Bağcılar ve Esenler'in bazı bölgelerinde 30 saat süreyle su kesintisi yapılacağını belirtti.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamada Bağcılar ve Esenler ilçelerinde su kesintisi yapılacağını belirtti. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Mahmutbey - Cevatpaşa ve Mahmutbey - Fatih Sultan Mehmet Ana İsale Hatları'nda yapılacak olan iyileştirme, bağlantı ve vana montaj çalışmaları nedeniyle; 10 Şubat Pazartesi günü saat 13.00 ile 11 Şubat Salı günü 19.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir."

Su alamayacak bölgeler ise şöyle; "Bağcılar ilçesi: Göztepe, Fatih, Demirkapı, Yeni ve Kirazlı Mahalleleri'nin tamamı, Mahmutbey, Güneşli, 100. Yıl ve Evren mahallelerinin bir kısmı ile İstoç, ve Oto Center bölgeleri. Esenler'de ise Oruç Reis, Turgut Reis, Havaalanı, Birlik, Kazım Karabekir, Menderes, Fevzi Çakmak ve Kemer Mahalleleri."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • mehmetali 10 yıl önce Şikayet Et
    bızde şu an kesık. bızım bolgenın ismi geçmiyor ama şu an Küçükçekmece kanarya tarafı saat 15 itibariyle kesilmiştır.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda o kadar çok basiretsiz,sapuk supuk yaşayan,nimet nedir bilmeyen insan varki...istanbulu kuruttular?.... ....Eğer bir bardak su içiyorsak?..ALLAH diyen şükür dileyen insanların yüzü suyu hürmetinedir.?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!