E-5'te LPG'li araç paniği

İstanbul E-5 karayolunda LPG'li araç Kozyatağı'dan Kadıköy istikametine seyir halindeyken alev aldı.

E-5'te LPG'li araç paniği
E-5'te LPG'li araç paniği
GİRİŞ 13.02.2014 11:52 GÜNCELLEME 13.02.2014 11:57

E-5 Karayolu Ataşehir mevkiinde, seyir halinde olan LPG'li bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yandı.

Yoldaki sürücülerin yangın tüpleriyle müdahale ettiği yangın, söndürülemeyince kısa süreli panik yaşandı. Yangın nedeniyle otoyol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

İddialara göre bir benzinlikten yakıt alan Mesut Serin'in kullandığı 34 MFV 99 plakalı otomobil, Kozyatağı'dan Kadıköy istikametine seyir halindeyken motor bölümünden yanmaya başladı. Hemen otomobili durduran sürücü Serin'in çevreden yardım istedi. Durumu gören sürücüler de, yangın tüpleriyle yardıma koştu. Vatandaşların çabaları yeterli olmayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Bu sırada E-5 Karayolu İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak önlem alındı. Daha sonra gelen itfaiye ekibi ters istikamette kalınca, araç bir süre daha yanmaya devam etti. Güçlükle tel örgülerin üzerinden karşı şeride geçen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Bu arada yanan otomobilin LPG'li olması, yoldaki sürücüler arasında kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Yangın, yaklaşık 10 dakika süren müdahalenin ardından söndürüldü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında otomobil hurdaya döndü.

Öte yandan yanan otomobilini çaresiz gözlerle seyreden Mesut Serin, "Benzinlikten yakıt almıştım. Buraya geldiğimde yanmaya başladı. Hemen kenara çektim. Çevredeki vatandaşlar da yardıma geldiler. Araç LPG'li olduğu için kısa süreli panik yaşandı." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi