Suriye için 150 ton un yardımı

İyiliğin, kardeşliğin ve birliğin kuvvetiyle bir araya gelen İlim Yayma Vakfı, MÜSİAD ve Deniz Feneri Derneği Suriye içlerine ve ülkemizdeki misafir Suriyelilere yardım elini uzatıyor.

Suriye için 150 ton un yardımı
Suriye için 150 ton un yardımı
GİRİŞ 14.02.2014 15:05 GÜNCELLEME 14.02.2014 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dün Deniz Feneri organizasyonuyla İlim Yayma Vakfına ait 3 tır un, Deniz Feneri Derneği'ne ait 2 tır un, MÜSİAD'a ait 1 tır un ve 1100 gıda kolisi ülkemizde yaşayan ve Suriye içlerinde yaşayanlar için Tarsus'tan yola çıktı.

Bugün MÜSİAD üyesi iş adamlarıyla birlikte Kilis'te yaşayan 150 Suriyeli aileye gıda kolisi veriliyor. Ayrıca Kırıkhan'da 50, İskenderun'da da 50 Suriyeli aileye gıda desteği veriliyor.

Bir tır un, her gün Kilis'teki yaralı evlerine, hastanelere ve prefabrik evlerde yaşayan Suriyelilere düzenli ekmek dağıtımı yapan fırınımıza verilecek.

1 tır un ve 850 gıda kolisi ise Öncüpınar ve Yayladağı üzerinden Suriye içlerine Halep'e kadar uzanan bölgedeki savaş mağdurlarına ulaştırılacak.

Savaşın acımasız sürecinde evini, yurdunu, ülkesini terk etmek zorunda kalan kardeşlerimize yardımlarımızla kol kanat germeye devam ediyoruz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    Dua.... Malım mülküm olsa da Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçları için harcasam! Sadece dua edebiliyorum! Allah o mazlumların yüzü suyu hürmetine devletimize zeval vermesin! Hükümetimize kurulan tuzakları tuzak kuranların başlarına geçirsin! Eğer başımızda bu iktidar olmaza bu kardeşlerimize kimse sahip çıkmaz. Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin! Benim ömrümden alıp onun ömrüne katsın!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti