İHH'dan Darülaceze'ye ziyaret

İnsani Yardım Vakfı, "İHH 2014 Yetim Dayanışma Günleri Projeleri"nin etkinlikleri kapsamında Darülaceze ziyareti gerçekleştirildi.

İHH'dan Darülaceze'ye ziyaret
İHH'dan Darülaceze'ye ziyaret
GİRİŞ 15.02.2014 14:42 GÜNCELLEME 15.02.2014 14:42

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH İHH Yurt İçi Yetimler Sorumlusu Gülsüm Aktaş ve İHH yetkilileriyle birlikte 20 yetim çocuk, Kayışdağı'ndaki Darülaceze sakinlerini ziyaret etti.

Yetim çocuklar, ziyaret esnasında Darülaceze sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verirken, Darülaceze sakinlerinin bu ziyaretten çok mutlu oldukları görüldü.

İHH Yurt İçi Yetimler Sorumlusu Aktaş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, İHH 2014 Yetim Dayanışma Günleri Projeleri'nin etkinlikleri kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Aktaş, etkinlikler kapsamında İstanbul'da, Şubat ve Mart ayları içerisinde yetim çocukların sinemaya götürüleceğini, geri dönüşüm fabrikası ve at çiftliğine ziyaretlerin yapılacağını ve çocukların eğlence merkezlerine götürülerek hoşça vakit geçirmelerinin sağlanacağını söyledi.

Yurt içinde birçok ilde yetimlerle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Aktaş, "Bu çalışmalar kapsamında çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bunlar arasında, kültürel geziler, çocukların giydirilmesi, Lunapark gezileri, yemekli salon toplantıları, fidan dikme ve piknik organizasyonu gibi etkinlikler var. Yetim annelerin de evlerinin tadilatları yapılıyor" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı