8 ilin valisi değişti, 6 vali merkeze alındı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 8 ilin valisi değişti, 6 ilin valisi ise merkeze alındı.

8 ilin valisi değişti, 6 vali merkeze alındı
8 ilin valisi değişti, 6 vali merkeze alındı
GİRİŞ 16.02.2014 03:16 GÜNCELLEME 16.02.2014 03:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hukuk Müşaviri Şeref Ataklı Aksaray Valiliği'ne, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Hamdi Nayir Bilecik Valiliği'ne, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk Bitlis Valiliği'ne, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları Bolu Valiliği'ne, Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haner Iğdır Valiliği'ne, Merkez Valisi Orhan Alimoğlu Karabük Valiliği'ne, Karabük Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfa Valiliği'ne ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz da Uşak Valiliği'ne atandı.

MERKEZ VALİLİĞİ'NE ATANAN İSİMLER 

Şu anda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Aksaray Valisi Selami Altınok, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Iğdır Valisi Ahmet Pek ve Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise Merkez Valiliği'ne atandı.

YORUMLAR 1
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN VALİM ORHAN ALİMOĞLU. Daha önce iki ilde kendisiyle çalışma şerefine nail olduğum değerli insan Sayın Orhan Alimoğlu'nu Karabük'e atanması nedeniyle kutluyor selam ve saygılar sunuyorum!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor