Bakan'dan davulcuya 100 lira bahşiş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bir açılışta davulcuyu 100 TL bahşişle sevindirdi.

Bakan'dan davulcuya 100 lira bahşiş
Bakan'dan davulcuya 100 lira bahşiş
GİRİŞ 17.02.2014 16:03 GÜNCELLEME 17.02.2014 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Urfa Eyvan Sofrası'nın açılışına katıldı. Bakan Eker, davulcuya 100 TL bahşiş verdi.

Bakan Mehdi Eker ve Bakan Faruk Çelik, Bosna Hersek Caddesi Emek'te Urfa Eyvan Sofrası'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Bakan Faruk Çelik, Bakan Mehdi Eker, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, sanatçı Safiye Soyman, Faik Öztürk ve çok sayıda konuk katıldı. Açılışa yürüyerek gelen Bakan Çelik, basın mensuplarının torba yasa ile ilgili sorusunu yanıtladı.

Çalışma hayatıyla ilgili ve Sosyal güvenlik ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Bakan Çelik, sosyal taraflar ile Bakanlıklar arasındaki görüşmelerinin de uzunca zamandır devam ettiğini vurgulayarak, "Her bir maddesi önem arz ediyor. Dolayısıyla uzlaşmak, bir noktaya taşımak kolay değil. Ama bir noktaya geldik. Biz taslağı Başbakanlığa gönderdik. Son bir değerlendirme Başbakanlıkta tekrar yapılacak. Ondan sonra Genel Kurul'a gelir, Komisyonlara gelir ama Meclis takvimi çerçevesinde muhalefet partileri ile uzlaşma olursa deneyeceğiz. Kısa süre içerisinde netice alma imkânı olursa seçimden önce olabilir ama şuan da ki takvim seçimden önce gerçekleşmesi uygun bulmuyor ama uzlaşı olursa biliyorsunuz 1-2 saatlik iştir " dedi.

Bakan Çelik, yasa taslağının içeriği ile ilgili bir soru üzerine ise "İçerikle ilgili bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Çünkü Meclis'e sevk edildiği anda ki tablo doğru olandır. Şuan da yapılan değerlendirmelerin birçoğu doğru diyebileceğimiz değerlendirmeler değildir. Bu düzenleme de belli kesimlerin sorunlarını çözmeye dönüktür ama kesinleşmesi Bakanlar Kurulu'ndan Meclis'e sevki ile ancak konuşabileceğimiz konulardır "karşılığını verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. gariban çiftçiye 50 lira çok demi....???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!