O eylemcinin asıl amacı belli oldu

Dün Bakırköy'de esnaf ziyareti yapan Topbaş'a anlamsız bir tepki veren o kızın aslından planlı bir senaryonun bir parçası olduğu ortaya çıktı.

O eylemcinin asıl amacı belli oldu
O eylemcinin asıl amacı belli oldu
GİRİŞ 18.02.2014 21:34 GÜNCELLEME 19.02.2014 13:44
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Haber7-özel

Vatandaşlarla selamlaşan Kadir Topbaş, bir anda karşısına çıkan ve daha önceden planlanmış olarak orda bulunan Öğrenci kolektifleri üyesi Özde Çelikbilek'in, provokasyon girişimine maruz kaldı.

OLAY MEDYA TARAFINDAN SAPTIRILDI

Malum medya organları aradıkları haberi bulduklarını sanarak manşetlerini bu çirkin olayla süsledi. 'TOPBAŞ'IN ZOR ANLARI', 'GENÇLERDEN TOPBAŞ'A TEPKİ', 'GENÇ ÖĞRENCİDEN TOPBAŞ'A ZOR SORU' gibi başlıklar bunlar bazıları.

DAHA ÖNCE BİRÇOK EYLEM PLANLAMIŞ

Topbaş'a provokasyon girişiminde bulunan Özde Çelikbilek'in daha önce birçok siyasi liderin gittiği yerde göründüğü ve birçok defa aynı eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 2010 yılında da okuduğu okulda yaptığı bir kantin eylemiyle tanınıyor.

GEZİ OLAYLARINDA BAŞROLDE YER ALDI

Öğrenci kolektifleri mensubu bu kızın Gezi eylemlerinde özellikle sosyal medyayı kullanarak insanları şiddete davet ettiği attığı tweetlerden açıkça görülüyor.

İşte o tweetlerden bazıları:


ÖĞRENCİ KOLEKTİFLERİ BU EYLEMİ KENDİLERİNİN YAPTIĞINI BU PAYLAŞIMLA İTİRAF ETTİ


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 30
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    almanyada olsaydi. polisler aninda kelepce takip sorgulamak icin karakola götürmüslerdi ve mahkeme karari cikincaya kadar tutuklu olurdu. almanyaya dikkat edin, yillardir dogru dürüst protesto yapabilen yok ülkede. protestolar daha cok ya masum konular ile ilgili olur yada nazilerin eylemleri olur. ama devlete karsi protesto yapan kisiler hemen yaka paca alikonuluyor.
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Onun arkasında... kim var acaba? 6 şubat 2014 tarihli Nuland- Pyatt arasındaki Telefon knuşmaları ile Ukrayna protestolarının çok daha önceden kimler tarafından planlandığı, protestocularla toplantıların, protestoculara donut dağıtanların kimler olduğu ortaya çıktı, Bunların aynı zamanda muhalefeti nasıl design ettiği, hangi muhalefet liderinin hükümete girmesi, BM genel sekreteri ban ki moon'a ne yapması gerektiğini dikte ettiği de ortaya çıktı. Keşke protestolarda hakiki bağımsız, kadın-insan-çocuk-hayvan-çevre haklarına duyarlı gençler olsa.. Kapitalistler Afrikayı sömürüyor, kanunsuz altın madeninde 200 işci göcük altında. Müslüman bir ülkede olsa yabancı gazeteciler kamp kurmuş, canlı yayın yapıyor olurdu......
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    2 GÜN SONRA . Bu Özde Çelikbilekte ya tomanın altında ya da kör bir kurşunun hedefinde kalırsa hiç şaşmam. Çünkü içinde savaş ateşi var Yani kan kaynıyor abicim O değilde bu tip insan müsvettelerinin yüzünden yargılanan polislere ve de diğer insanlara acırım
    Cevapla
  • turkabi 10 yıl önce Şikayet Et
    VATANDAS???. Sahsi gorusum, uklesine zarar vermek icin calisan, ulkesinin aleyhine calisan kim olursa olsum. Vatandaslik haklari o sahistan alinmalidir. Ulkemize hainlik eden vatandas, 77 milyon halkimizin hakkina tecavuz etmis olur. Vatandas kelimesinin kutsal manasi vardir ve, Paralel yapi mensuplari, Gezi mensuplari gibi insanlara "Vatan Das" kelimesi kullanilmamasi lazim. Cunku bunlar ne milletimizi ne de ulkemizi seviyorlar. Tam tersi, bir cete olup, Ulkemizi ve Milletimizi hice sayip aleyhimize calisiyorlar. Allah cezalarini versin.
    Cevapla
  • fırtına 10 yıl önce Şikayet Et
    NEDEOLSA.... Bedenlerini değil amma,BEYİNLERİNİ Türkiye aleyhine çalışan kesimlere KİRALAMIŞ bu gençler,Kılıçtaroğlu'nun ALNI ÖPÜLESİ GENÇLERİDİR nede olsa...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti