AK Partililere silahlı saldırı: 2 Yaralı!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, kent merkezinde bayrak asan AK Partililere yönelik gerçekleşen silahlı saldırıda, 2 kişi yaralandı.

AK Partililere silahlı saldırı: 2 Yaralı!
AK Partililere silahlı saldırı: 2 Yaralı!
GİRİŞ 21.02.2014 21:37 GÜNCELLEME 22.02.2014 00:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, Beşevler Mahallesi'nde bayrak asma çalışması yapan Ak Parti Şemdinli Belediye Başkan adayı Fikri Algül ile beraberindeki partililere yönelik, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.

2 KİŞİ YARALI VAR

Kurşunların, partililerin bulunduğu araca isabet etmesi sonucu Ak Parti Şemdinli Gençlik Kolları Başkanlığı üyelerinden Şefik (25) ve Özal Özer (28) yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.

GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMA BAŞLATILDI

Saldırının ardından olay yerine giden polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı.

ÖNCE TAŞLI SONRA SİLAHLI SALDIRI

Ak Parti Şemdinli Belediye Başkan adayı Fikri Algül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim çalışması için Beşevler Mahallesi'nde parti bayraklarını astıkları sırada önce taşlı saldırıya maruz kaldıklarını, ardından silahlı saldırının gerçekleştiğini söyledi.

SÜREKLİ TEHDİT EDİLİYORDUK

Kurşunların partilileri taşıyan araca isabet etmesi sonucu gençlik kolları üyelerinden Şefik ve Özal Özer'in yaralandığını vurgulayan Algül, "Bu süreçte adaylıktan çekilmemiz yönünde sürekli tehdit alıyorduk. Çok fazla baskı söz konusuydu. Çalışmalarımız baskıya, tehdite rağmen devam ediyor. Son aşaması da bu oldu. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat. Arkadaslar kardeslerim Dunyada nerde olursan ol islami savundugun zaman her yerden tepki gorursun,Peygamber sav efendimize ne yapmislardi unuttunuzmu,bunlarda simdi AKP yi islami savunan parti olarak gordukleri icin saldirilar dahada fazla olucak,Sayin Tayip Erdogani ve partisindeki butun millet vekilleri gercekten dindar insanlar kalplerinde Allah(cc)inin korkusu olan insanlar,zaten bu yuzden onlari istemiyorlar,neden?cunki arkalarinda Usa,Israil,Ingiltere,Fransa,Almanya,daha bir kac ulke var AKPnin kazanmasi demek onlarin ekmeklerinin kesilmesi demektir,bu yuzden Turkiyede Ellerinde gelen herseyi secimlere kadar yapicaklar bizlerde Cok Dikkat edecegiz birlik olucagiz eyilmeyecegiz,dimdik duracagiz yolumuza devam edecegiz.
    Cevapla
  • N.AYBARS 10 yıl önce Şikayet Et
    BDP den bir kınama bekliyoruz.. Bu saldırı için BDP' nin kınaması lazım. Ya da çıkıp bunların bizimle alakası yok demeleri lazım.Ama hiç sanmıyorum.Yine üç maymunu oynacaklar. Çıkıp halkımızı provake ettiler demezlerse şaşarım.Eğer aynı saldırı izmirde BDP'ye olsa , "Faşişler bize saldırdı" , ama hakkaride AKP'ye olunca "Bizi provake ettiler" mi olacak acaaba ????. Samimiyetsizler , İkiyüzlüler....
    Cevapla
  • musa kalkan 10 yıl önce Şikayet Et
    diyarbakırlı. Ben Diyarbakırlı bir kürt olarak pkk veya bdp nin demokrasiyi zerre kadar içlerine sindiremediklerini gerçekte stalinist olduklarını ve stalinist taktikleri uyguladıklarını eski bir solcu olarak çok iyi biliyorum. kürtlerin demokratik hakları bunlar için sadece bir kamuflaj.bölgede artan ak parti sempatisi bunları bayağı tedirgin ediyor ayrıca çözüm sürec,i kullandıkları alanı daralttığı için bayağı öfkeliler çünkü kürtlere bir nevi yaptıkları büyü bozuluyor.tıpkı paralel büyü bozulduğu gibi, buda bozulacak inşaallah.
    Cevapla
  • Musa İVACIK 10 yıl önce Şikayet Et
    Ak partili olmak.... Ben Ak partili olmayı sadece İzmir de zor sanırdım demek ki doğuda da zormuş.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kimse bulup kafasını ezmek gerekmez mi... yanlışsam yanlış deyin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor