Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı belgeselle anlatılacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı TRT tarafından çekilen belgeselle anlatılacak.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı belgeselle anlatılacak
Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı belgeselle anlatılacak
GİRİŞ 25.02.2014 17:14 GÜNCELLEME 25.02.2014 17:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Elmalı köyünde çekimleri devam eden belgeselin setini ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve rahmetli Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, yönetmenden belgesel hakkında bilgi aldı. Yazıcıoğlu'nun, gençliğinde at sırtında trenle yaptığı yarışların çekimleri devam ederken, Başkan Ürgüp, Yazıcıoğlu'nun gençliğini canlandıran oyuncu ile de bir süre görüştü.

"KAZANIN AYDINLANMASINI BEKLİYORUZ"

Belgesel ekibini ziyaret etmek için geldiklerini kaydeden Başkan Ürgüp, "Rahmetli Yazıcıoğlu'nun bu sene 25 Mart tarihi itibarıyla 5. seneyi devriyesi gelmiş olacak. Başkanımızın yokluğu daha net bir şekilde anlaşılıyor. Başkanımızın başına gelen işlerin aydınlatılmasını dört gözle bekliyoruz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları Cennet, ruhları şad olsun." şeklinde konuştu.

Daha sonra duygularını ifade eden Rahmetli Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu da rahmetli kardeşinin trenle at koşturduğunu ve yarış yaptığını anlatarak, "Rahmetli, burada hep at koştururdu, hayvanları otlatırdı, çevre köylerden de gelenler olurdu. Gençliği burada, böyle bir köy hayatında geçti." ifadelerini kullandı. Başkan Ürgüp, belgeselin yönetmeniyle de görüşerek Rahmetli Yazıcıoğlu hakkında bazı bilinmeyen yönleri de paylaştı.

YORUMLAR 2
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . muhsin başkanın şehit eden karanlık odak israil ve ardında oluşan konsorsyum deşifre olmadan şehit olmasında ardında karanlık tüm yanlar cıkmadan hayatının cekimi eksik olur..
    Cevapla
  • mehmet ali 10 yıl önce Şikayet Et
    özledik be seni koca reis... sen kapı komşum, mahalledeki babacan amca, esnaf abi'ydin.. asla ve asla siyasetin pis yüzü olmadın siyasi bile olmadın.. sen bizdendin sen bizdin.. merak etme koca reis sana yapılan bu suikastı artık Allaha havale ettik.. varsın onlar düşünsün.. sen kekik kokulu koyaklarda geziniyorsun.. bizlere dualarını esirgeme...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor