Gümüşhane'de 38 polisin yeri değiştirildi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'nde, 12'si rütbeli, 26'sı polis memuru olmak üzere toplam 38 personelin görev yerleri değiştirildi.

Gümüşhane'de 38 polisin yeri değiştirildi
Gümüşhane'de 38 polisin yeri değiştirildi
GİRİŞ 27.02.2014 11:50 GÜNCELLEME 27.02.2014 11:50

17 Aralık operasyonu sonrası emniyette başlayan görevden alma ve atamalar devam ediyor. Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4 şube müdürü ile bazı emniyet amirleri, görevlerinden alınarak başka birimlere verildi. En fazla değişiklik ise bir amir ve 16 polis ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 12'si rütbeli, 26'sı polis memuru olmak üzere toplam 38 personelin, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili hükümlerine göre valilik makamının onayı ile görev yerlerinin değiştirildiği belirtildi.

Atamaların detaylarına ilişkin ise şu bilgiler verildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir emniyet amiri ile 16 polis memurunun görev yerleri değiştirilerek farklı birimlerde görevlendirilmişlerdir. Bu personellerin yerlerine Köse İlçe Emniyet Amirliği'nden bir komiser yardımcısı ile bir polis memuru, Köprübaşı İlçe Emniyet Amirliği'nden bir komiser ile diğer şube müdürlüklerinden 8 polis memuru Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmişlerdir. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nden bir emniyet amiri Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli bir başpolis memuru Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilmiştir. Ayrıca, farklı şube müdürlüklerinde görev yapan 4 şube müdürü, 1 emniyet amiri, 1 başpolis memuru ve 2 polis memurunun da bu atamada görev yerleri değiştirilmiştir."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti