ABD'nin füze gemisi Boğaz'dan geçti

Çanakkale Boğazı'nda savaş gemileri hareketliliği yaşanıyor. ABD'nin füze gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e doğru yol aldı.

ABD'nin füze gemisi Boğaz'dan geçti
ABD'nin füze gemisi Boğaz'dan geçti
GİRİŞ 07.03.2014 09:26 GÜNCELLEME 07.03.2014 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD donanmasına ait güdümlü füze destroyeri USS Truxtun savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti. Savaş gemisi, Karadeniz'e gidecek.

Ukrayna'da yaşanan gelişmelerin ardından Rusya'nın Kırım'a asker çıkartması ile birlikte gözler buraya çevrildi. Çanakkale Boğazı'nda savaş gemileri hareketliliği yaşanıyor. Rusya'ya ait 2, Ukrayna'ya ait bir savaş gemisinin Çanakkale Boğazı'ndan geçmesinin ardından bugün de ABD donanmasının önemli savaş gemilerinden, güdümlü füze destroyeri USS Truxtun, geçti.

Bu sabah saat 08.00'da Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yapan savaş gemisi, saat 09.00'da Çanakkale önlerine geldi. Gemiye sahil güvenliğe ait bir bot da eşlik etti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • burak burak 10 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ahlaksızlık yav, yeter yav.. şu içimizdeki vatan haini ulusalcılar ve hükümeti anlayamayan diğerleriyle meseleleri bir an önce halletsek de şunlara bir dur diyebilsek, yol geçen hanı gibi, kimseye bir şey diyemiyoruz, enerjimizi içimizde harcamaktan kafamızı kaldıramıyoruz ki... ben bizim gemilerimiz amerikaya gitsin sorgusuz istiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu