'Atatürk askeriyiz' diye bağıran kıza tokat

Başbakan Erdoğan'ın Eskişehir ziyareti sırasında çıkan olaylara sinirlenen bir kadın, yanında "Atatürk'ün askerleriz" diye bağıran kıza tokat vurarak 'Savaşta mıyız biz?' dedi.

'Atatürk askeriyiz' diye bağıran kıza tokat
'Atatürk askeriyiz' diye bağıran kıza tokat
GİRİŞ 07.03.2014 19:26 GÜNCELLEME 07.03.2014 21:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir ziyaretini protesto etmek isteyen bir grup miting alanına yürümek isteyince polis müdahale etti. Bazı göstericiler polis tarafından gözaltına alındı.

Erdoğan'ın Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitingi öncesi Üniversite Caddesi üzerinde yaklaşık 300 kişilik bir grup toplanarak protesto gösterisi yapmaya başladı.

Gösterici grubun yaklaşık 200 metre ilerisinde tedbir alan Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri, bir süre kalabalığa müdahale etmedi. Sloganlar atan ve pankartlar açan göstericilerin daha sonra miting alanına yürüyeme başlaması üzerine polis uyarılarda bulundu. Uyarıları dinlemeyen göstericiler polisin üzerine taş ve soda şişeleri gibi maddeler atmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri göstericilere biber gazıyla müdahale etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • murat sengul 10 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha ben farklı yorumluyorum. Vallaha ben başka anlıyorum siz başka anlıyorsunuz ne alaka orada kadın olaya müdehale eden polislere savaştamıyız neden yıgıldınız burayı savaş alanına çevirdiniz savaşmı var diyor, Kız bagırıncada lafı kesilmesin diye kızına hafifden vuruyor buradan ben bunu anladım siz farklı anladınız anneye helal olsunmuş ya bırakın bu işleri gençler iyi izeyin videoyu
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    DAYANADIM YAZMAYA KARAR VERDİM !. Acemice kurulmuş bir senaryo.ASLINDA SENARİT İNCEDEN YAPIMCI KILIÇTARDAN FİKİR ALSALARDI BELKİ AZ DAHA İNANDIRICI OLURDU.YAZIK ATAMIZI NE HALE DÜŞÜRDÜLER HEMDE ÇOK YAZIK.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    ACINACAK BİR ANNE VE KIZI !!!. Anaya bak Evlada bak ben yorum bile yazamadın böyle düşüklüğe yazık.
    Cevapla
  • ethem başaga 10 yıl önce Şikayet Et
    askere dikiz. yüzbaşıyla onbaşı birbirine girmiş basıyor tokadı
    Cevapla
  • doğulu 10 yıl önce Şikayet Et
    çok komikler . ALLAH (CC) korusun bi savaş çıksa ilk önce bu atatürkün askerleriyiz diyenler kaçarlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'