İlker Başbuğ'un çok ilginç '26' sırrı

Tahliye edilen İlker Başbuğ, 26'ıncı Genelkurmay Başkanı olarak 26 ay sonra hürriyetine kavuştuğunu söyledi.

İlker Başbuğ'un çok ilginç '26' sırrı
İlker Başbuğ'un çok ilginç '26' sırrı
GİRİŞ 08.03.2014 09:39 GÜNCELLEME 08.03.2014 10:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlker Başbuğ, Anayasa Mahkemesi'nin kararı sonrası 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararla tahliye edildi. Başbuğ, tahliye sonrası yaptığı açıklamada 26 rakamına vurgu yaptı.

"TARİHİN GARİP CİLVESİ Mİ?"

Başbuğ basın toplantısının başında 6 Ocak 2012 günü yaptığı konuşmasını hatırlattı. 26'ıncı Genelkurmay Başkanı olarak, terör örgütü kurmakla suçlandığını söyleyen Başbuğ, 26 ay boyunca hürriyetinden yoksun bırakıldığını anlattı. Cezaevini acı, ızdırap ve çiledir diyen Başbuğ, 26'ıncı Genelkurmay Başkanı olarak 26 ay sonra tahliye edildiğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Cezaevi, 26 ay... Bu da tarihin garip cilvesi midir? 26. Genelkurmay Başkanı 26 ay... Enteresan. Cezaevi, acı, ızdırap, çile çekmektir. Ama bütün bunlara rağmen şu an içimde hiçbir şekilde nefret ve intikam duyguları taşımıyorum. Çünkü bunu duyanlar aslında kendilerini de bir felakete sürükler. Nefreti, sevgi alt eder. Biz öyle yetiştik. İçimiz sevgi dolu."

YORUMLAR 4
  • hayriye yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    BEN KENDİME. Cemaat neden öfkeli ? Onların bir şey bildiğinden değil ,tabi ellerinde gerekli gereksiz çok şey var, ama asıl öfkelerinin sebebi SİZİN yakında çok şey öğreneceğinizin olması. Ve bu bilgiler onların sonu olacak. Yani gemilerini yaktılar. İçlerindeki masumlar tabi ki suçlulardan ayrı, onların acil yardıma ihtiyaçları var, sadece vicdanlarını dinlesinler ve Allahın emirlrden ayrılmasınlar, zira yalan günah, iftira günah, tecessüs günah. Askerleri cezaevine paralel soktu ve son zamanda "Vah vah, içerde bisürü insan çürüyor, zalim hükümet" demeye başladılar. Demek ne ki bunu bayağı bi pompalamaya başladılar.
    Cevapla
  • Ben kendim 10 yıl önce Şikayet Et
    İtiraf ediyorum: Hiç birşey anlamıyorum.. Cemaat neden bu kadar gözü dönmüşçesine öfkeli? Gerçekten çok vahim bir şey biliyorlarsa neden ipe sapa gelmez şeylere tevessül ediyorlar. AKP neden savunma olarak Kemalistlere sarılıyor. Durum böyleyken Kemalistler neden cemaati destekliyor? BÜtün gücümüzü içeride harcamasaydık Kırım konusunda tavır alabilir miydik? Anlamadığım daha çok şey var. Kimse anlamadığı halde bu fitnede kim neden bu kadar fanatikçe taraf tutuyor, onu da anlamıyorum. Fitne cinayetten beter iştir.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    borudur onlar boru. bir savcı çıkıpta boruyu sormadı. anladık ki soba borusuymuş
    Cevapla
  • sezgi 10 yıl önce Şikayet Et
    26 . kazıdanda 26 boru parçası çıkmış olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü