Polis aracı devrildi: 3 şehit, 22 yaralı!

Kırşehir'de çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu, 3 polis şehit oldu, 22 polis yaralandı.

GİRİŞ 10.03.2014 01:59 GÜNCELLEME 10.03.2014 11:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kayseri'den Ankara'ya giden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarını taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 polis şehit oldu, 3'ü ağır 22 polis yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait 38 LV 375 plakalı otobüs, Kırşehir-Kayseri karayolu Mucur ilçesi girişinde refüje çarparak devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre, 3 polis memuru şehit oldu, 22'ü ise yaralandı. Yaralanan polis memurları, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırşehir ve Mucur ilçesindeki hastanelere kaldırıldı.

VALİDEN İLK AÇIKLAMA

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Kayseri'den Ankara istikametine göreve giden 25 kişilik çevik kuvvet polisini taşıyan otobüsümüz Mucur ilçesi yakınlarında kaza yaptı, maalesef 2 şehidimiz var. Bütün yaralılarımız hastanede. 3 polis memurunun durumu ağır. Yaralılara müdahale ediliyor. Kazada hayatlarını kaybeden şehit polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • serhat yaz 10 yıl önce Şikayet Et
    O Kadar Polisi Kim istedi oraya. Bu kadar polisi gerek varmıydı sizce Teşkilat aman bana laf gelmesin matığıyla yönetildiği için yarın sorarlarsa bi sorun olursa ben şu kadar polis görevlendirdim demek için iş yapan amirler bunun 4 şehidin hesabını verecekler Mahkemeyi Kübrada eğer bu riski alamıyorsan ne diye amir oldun kardeşim..
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    vay Polisim vay. Allah mekaninizi cennet etsin ne diyelim Vatan sagolsun yakinlarina sabir Sehitlere rahmet diliyorum
    Cevapla
  • cahit kolbay 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.. Allah yüce milletimize ve şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin. Mekanları cennet olsun. Bu kazalar son olsun inşaallah...
    Cevapla
  • malik iskender 10 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. şehitlerimize allah rahmet eylesin, milletimizin başı sağolsun. yaralılara acil şifalar diliyorum. polislerimiz hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı. tarihte köleler bile bu kadar ağır şartlarda çalıştırılmamıştır. belkide aracın sürücüsü hiç dinlenemeden yol çıkmıştır.
    Cevapla
  • vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    Polislerimize neden sahip çıkılmıyor. çok kötü çalışma şartlarında çalışan bu vatan evlatlarına sayın başbakan erdoğan neden verdiği sözleri tutmuyor.inanın günde 16 saat çalıştıkları oluyor.işin tehlikesi ayrı bir konu ve sonuç bu şekilde çok kötü oluyor ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!