İşte paralel yapının son seçim kışkırtıcılığı

17 Aralık'la ilgili hükümete yönelik iftiraların yer aldığı haberleri içeren gazeteler kapılara bırakılıyor.

İşte paralel yapının son seçim kışkırtıcılığı
İşte paralel yapının son seçim kışkırtıcılığı
GİRİŞ 10.03.2014 06:55 GÜNCELLEME 10.03.2014 19:26
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi paralel yapı yine harekete geçti. 17 Aralık operasyonuyla hükümeti devirmek isteyen paralel yapı bu kez de bastırdıkları ne olduğu belirsiz gazetelerle hükümeti karalamaya devam ediyor. Bugün İstanbul'un tamamında yüzbinlerce gazete basıldı ve apartmanların önüne 3'er 5'er bırakılmaya başlandı. 'Demokrat İstanbul' adıyla 'haftalık' basılan gazete, 17 Aralık operasyonunda üretilen sahte delil ve tape içerikleriyle vatandaşın kafasını kurcalamayı hedefliyor. 

HAFTALIK GAZETE AMA 3 AY ÖNCESİNİN HABERİNİ VERİYOR

Haftalık çıktığı iddia edilen Demokrat İstanbul gazetesinin içeriğinin sadece 17 Aralık Operasyonu ile ilgili haberlerinin yer alması ise gözlerden kaçmadı.

Ertuğrul Günay, İdris Bal, Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifasını yeni bir gelişme gibi veren gazetenin asıl amacının ise gazete biraz incelendiğinde ortaya çıkıyor.

Gazetenin arka sayfasında yer alan künye kısmında, ilk baskısının 7 Mart'ta yapıldığı görülüyor. Kenan Metin'in imtiyaz sahibi olduğu gazetenin adresi ise Şişli olarak gözüküyor. 25 kuruştan satıldığı iddia edilen gazetenin bedava dağıtılması 'Bu sermayenin sahibi kim?' sorusunu da akıllara getirdi. 

VATANDAŞIN ŞAŞKINLIĞI

7 Mart tarihli gazetenin gece yarısından sonra dağıtılması ise dikkatlerden kaçmadı. İstanbullu vatandaşlar, sabah uyandıklarında apartmanının önünde bu gazeteyi gördüklerinde kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. 

ELAZIĞ VE SİİRT'TE DE AYNI UYGULAMA

Türkiye'nin genelinde benzer bir uygulamaya giden paralel yapı elemanları Siirt'te de tahrik eden bir gazete dağıttı. "Haber Nabız" adlı gazetenin 5 Mart 2014 tarihini taşıyan sayısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi öncesi apartmanların önüne bedava bırakıldı. 'Haber Nabız' isimli gazetenin aynı baskısının Başbakan Erdoğan'ın 6 Mart Perşembe günü düzenlediği Elazığ mitingi öncesinde de dağıtıldığı belirlendi.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 51
  • Yasin G 10 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin Müslüman Kardeşlerim. Allah (c.c.) Zumer Suresin'de şöyle buyuruyor. 36 - Allah kuluna kâfî değil midir? Bir de seni O’ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Hâlbuki Allah, kimi (isyânındaki inadından dolayı) dalâlete atarsa, artık onu hidâyete erdirecek hiçbir kimse yoktur. 37 - Allah kimi de (hikmetine binâen kendi lütfundan) hidâyete erdirirse, onu da dalâlete düşürecek hiçbir kimse yoktur. Allah, Azîz (kudreti dâimâ üstün gelen) intikam sâhibi değil midir? Evet Rabbimiz intikam alanların en hayırlısıdır. Cemaat mensupları işin farkında değiller ama Allah (c.c.) onlardan intikam almaktadır. Bu işin sonu onlar için çok feci olacaktır. Allah içlerinden samimi olanlara uyanmayı nasip etsin inşallah. Amin.
    Cevapla
  • eda ankara 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olmayan durumların lütfen savunmasını yapmayalım.. İmanlı, inançlı, hak hukuk bilir, Allah'tan korkar kuldan utanır diye hakkında hüsnüzan oluşturulmuş kimselerin, bu hüsnüzannı zedeleyecek ufacık aksi yönde bir işarete bile mahal vermemek adına kılı kırk yararcasına hassas yaşamaları gerekmez mi? Helali haramı bilen birisinin hayatı ile bilmeyen ya da hassasiyeti olmayan birisi arasında bir FARK olmalı değil midir? Hz. Ömer değil midir bizim emsalimiz? Gerçekten diğer ülkelerde de bu gibi durumlar hoş karşılanıyor, hararetle savunuluyor mudur merak etmekteyim...
    Cevapla
  • Fani Dünya 10 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar. Bunlar velileri topluyor ikna odalarına akp ye oy vermeyin konuşmaları yaparken biz böyle oturmalıyız mı, artık bunların medyasını da yerle bir etmek gerekmez mi, çünkü bunlar memleketin dibine dinamit atıyorlar, bunlara bu fırsatı vermemek lazım, bir avuç satılmış aylardır kafa tutuyor artık bunun bir sonu olmalı.
    Cevapla
  • ismet yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet fatih,. Tefin bir arkasına bir önüne vurmayı bırak,Bahsettiğin bakanların oğlunun suçlu olup olmadığı belli olmadan başbakan görevden almış olsa idi başbakandan bu iftiracı,kumpascı medya ve cemaatin isteğini yerine getirmiş ve kendi ayağına sıkmış olacaktı. Biz bekleyip görelim dedik ve sonucu çok şükür bizi yanılmadı.Şahitler,belgeler incelenince ve art niyetliler görevden alınınca hepsi tahliye oldular.Şimdi bu iftiracıların yüzleri kızarıyormu acaba?
    Cevapla
  • ismet yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hikmet,. Yazılanların yalan olup olmadığını bize sorma bu kumpası düzenleyen,insanları montaj dinlemelerle suçlayıp,ifadelerini,şahitlerini bile dinlemeden medya ile peşinen hırsız ilan eden ve sorgusuz sualsiz tutuklayanlara sor.Hala utanmadan haklarında iddianeme bile düzenlemeden tutuklanan insanları yolsuz,hırsız ve rüşvetçi ilan eden sözümona dindar geçinen cemaat medyası bu insanlar tahliye edilince yüzleri kızarmadan iftiralarına devam ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü
Son dakika: Erdoğan'dan Irak'ta tarihi açıklamalar! 'Hazırız' deyip mesajı verdi...