Ergenekon davasında 5 tahliye daha

Şener Eruygur ve Hasan Iğsız, Mehmet Ali Çelebi, Merdan Yanardağ, Alaaddin Sevim için de tahliye kararı verildi.

Ergenekon davasında 5 tahliye daha
Ergenekon davasında 5 tahliye daha
GİRİŞ 10.03.2014 17:55 GÜNCELLEME 10.03.2014 19:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ergenekon Davası sanıklarından Tuncay Özkan, emekli albay Levent Göktaş ve Sedat Peker'in ardından Avukat Kemal Kerinçsiz, emekli albay Dursun Çiçek, eski özel harekatçı İbrahim Şahin ile Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan hakkında tahliye kararı çıkmıştı.

Tahliye kararını İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi verdi. Mahkeme, Kerinçsiz'e yurt dışı yasağı da koydu.

ALPARSLAN ASLAN' TAHLİYE AMA...

Mahkemenin Danıştay saldırısı faili Aslan'a yurtdışı yasağı koyduğu haftada üç gün polis merkezine gidip imza atacağı öne sürüldü. Ancak Arslan'ın hakimlere küfür ettiği gerekçesiyle 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle cezaevinden çıkamayacağı ortaya çıktı.

TAHLİYE DALGASI

Akşam saatlerinde de tahliye dalgası devam etti. Yalçın Küçük'ün ardından Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Hasan Iğsız, Şener Eruygur, Merdan Yanardağ ve Alaaddin Sevim hakkında da tahliye kararı çıktı.

KEMAL KERİNÇSİZ ÇIKTI

Ergenekon Davası sanıklarından Kemal Kerinçsiz, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    bu adamları pek sağlam ayakkabı olarak görmüyoruz. siyasi çarklar nasıl işler aklımız ermesede bu adamları masum bulmuyoruz, umarız iyi insanlardır, boş yere günahlarını almışızdır,özür dilemesinide biliriz, eğer samimilerse işte ülkemiz kritik süreçten geçiyor,cematin içindeki ülke ve değerlerimizin sevdalısı insanları insafa çağırıp devletimizi bizansın arenası yapmayalım, herkes içindeki kini yok edip sevgiyi canlandırsın, hapishaneleri doldurmak değil dünyaları vizesiz dolaşmanın gayretinde olalım herşey daha yaşanır bir türkiye için olmalı, büyük elçiliklerde vize kuyruğu bekleyen değil
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    aman efendim aman. aman efendim aman, galiba ahir zaman. manzarası yurdumun, tufan gölünden yaman...madem suçsuzlardı niye tutukladınız? madem suçlulardı niye saldınız?
    Cevapla
  • vefa yolu 10 yıl önce Şikayet Et
    Yaşanılan bütün bu kaosun bir numaralı sebebi. devlet içinde devlet olmaya çalışan paralel çetedir.Yargı içinde ögütlenip yargıyı kendi çıkarlarına göre kullanan haşhaşilerdir.Chpnin avukatı olduğu kişiler salınıyor işte,siz de gidin Chp ile ittifak yapın.Size Ak partiden ve Ak parti seçmeninden başkasından hayır gelmez dedik ama siz bizleri sırtımızdan vurdunuz.Ve müslüman aynı yılan tarafından iki defa sokulmaz.Bir daha size asla güvenmek yok.Allah'ın izniyle bizim gücümüz hem sizle hem de Ergenekoncularla başetmeye yeter.Hepinizin işi sırasıyla görülecek.Önce sabırlı olmak lazım.''Men Sabera Zafera''
    Cevapla
  • AKP li 10 yıl önce Şikayet Et
    Kim neden salıyor bu satılmış hainleri arkadaş kafayı yiyecem .... Yoksa fetokolik hakimler mi..... kim arkadaş kim
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    ben bu adami sevmiyorum ama. bu adamin tutuklanmadan önce söylediklerinin cogu cikti ve cikiyor. bu adam eskiden devletin ajaniydi. bilmemesi mümkün degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama