TSK, bir annenin en mutlu anını paylaştı

Genelkurmay Başkanlığı, Isparta'da Er Erkan Sezer'e yemin töreninde sürpriz yaparak asker olan iki abisi ve anne-babasıyla buluşturduğu görüntüsünü resmi internet sitesinden paylaştı.

GİRİŞ 11.03.2014 21:00 GÜNCELLEME 11.03.2014 21:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, Isparta'da İç Güvenlik Tatbikat ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda acemi eğitiminde bulunan Er Erkan Sezer'e, yemin töreninde sürpriz yaparak kendisi gibi asker olan iki abisi ve anne-babasıyla buluşturdu.

İç Güvenlik Tatbikat ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz'ın ev sahipliğinde misafir edilen Hasan-Asiye Sezer çifti, ilk olarak Şırnak'ta görev yapan Uzman Çavuş Sercan Sezer ve Van Başkale'de vatani görevini yapan Piyade Er Serkan Sezer ile buluşturuldu. Aile, daha sonra ailesinin geldiğinden haberi olmayan Piyade Er Erkan Sezer ile bir araya geldi. Sürpriz buluşmadan sonra Sezer çiftine Genelkurmay Başkanının hediyeleri takdim edildi. Ertesi gün 40'ıncı Piyade Alayının yemin törenini izleyen Sezer ailesi, mutluluklarını ve duygularını Türk Silahlı Kuvvetleri Foto Film Merkezi Komutanlığının kameralarına anlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Halil SİNANOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ESİRGESİN !. Tüm evlatlarımızı ve annelerini...
    Cevapla
  • Abdürrahim Çokgüngör 10 yıl önce Şikayet Et
    Cemreler düştü, baharınız kutlu olsun. Gül kendine has içe içe güzellikler topluluğu. Açtıkça bir başka güzel yaprakla tanışırsınız. Bu manzara da böyle. 3 evladı da Mehmetçik. Daha olsaydı onlar da olacak gibi. Üstelik anacıkları her Anadolu anası gibi başörtülü. Peygamber ocağına üç evladını veren ana, güzellikler yumağının başı. Tıpkı yıldız kümesinin Kutbu gibi. Ana yıldız sağına soluna onu işaret eden yıldızlarla almış. Şu karedeki yıldızlar şu da Kutup yıldızı dedirtiyor. Gökte gül açsaydı Kutup yıldızı kümesi gibi olurdu. Bazı nesiller nasipsiz. Böyle güzellikleri göremez ve yaşayamaz. Tıpki bulutlu havada yıldız, kışta gül bahçesini görememek gibi. Şükür şimdi bulut da yok, kış da. Milletçe baharı yaşıyoruz. Ne demişti Bediüzzaman: Ben acele ettim kışta geldim sizler cennt-âsâ bir baharda geleceksiniz. Sahi cemreler düştü. Ay-yıldızlı semaya, vatan toprağına ve Peygamber ocağına. Baharınız kutlu olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak