Eylemciler ortalığı yakıp yıktı

İstanbul'daki Gezi Parkı gösterileri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için Ankara'da başlayan eylemler gece geç saatlere kadar sürdü.

Eylemciler ortalığı yakıp yıktı
Eylemciler ortalığı yakıp yıktı
GİRİŞ 12.03.2014 00:45 GÜNCELLEME 12.03.2014 00:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eylemin bitmesinin ardından sokaklarda oluşan büyük maddi hasar ortaya çıktı.

Kızılay Meydanı'nda bulunan Güvenpark'ta akşam saatlerinde toplanan grup, slogan atarak, İstanbul'daki Gezi Parkı gösterileri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için destek protestosu düzenledi.

Polise taş ve havai fişek atan gruba, polis müdahale etti. Olaylar, gece geç saatlere kadar sürdü. Sokakların ne hale geldiği eylemin bitmesinin ardından ortaya çıktı.

AK Parti'ye ait olan bir seçim bürosu tahrip edildi. Sokaklarda bulunan çöp tenekeleri ve çöpler yerlere dağıtılarak, yakıldı. Kurtuluş Parkı'nda bulunan banklar yol ortasına taşınarak yakıldı.

Kurtuluş İtfaiye birliğinin bulunduğu binaya da saldıran grup, binanın camlarını kırdı. Bina önünde bulunan bir araca zarar verdi.

Cadde üstünde bulunan reklam tabelalarına da zarar veren eylemciler, otobüs duraklarını da es geçmeyerek camlarını kırdı.

YORUMLAR 1
  • Selim Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Tazmin Edilsin. Bu zararı yapanlardan karşılığı kuruşuna kadar alınsın. Yapanın yanına kar kalmasın. Maksat üzüm yemek değil bunlarda. Yapanın yanına kar kalırsa arkası kesilmez bu yağmaların. Mustafa Sarıgül de bu arada rengini belli etmeye başladı. Bilen bilir de bilmeyenler de görmeye başlamıştır sanırım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü