Kapatma kararına Twitter'dan ilk açıklama

Twitter, Türkiye'deki erişim yasağı ile ilgili olarak, "Konuyla ilgili gelen haberler inceleniyor." açıklamasını yaptı.

Kapatma kararına Twitter'dan ilk açıklama
Kapatma kararına Twitter'dan ilk açıklama
GİRİŞ 21.03.2014 02:30 GÜNCELLEME 21.03.2014 09:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Twitter'ın ABD'nin San Francisco kentindeki merkezinden yapılan açıklamada, kullanıcıların cep telefonlarındaki SMS özelliklerini kullanarak tweet gönderebileceği belirtildi.

Ayrıntılı bir açıklama yapmayan şirket, "Türkiye'deki servislerimize erişimin engellendiğine ilişkin haberleri inceliyoruz" dedi.

REUTERS: ERDOĞAN TWİTTER'I KAPATTI

Uluslararası çapta yayın yapan Reuters haber ajansı da, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Twitter'ı kapatmakla söz etmesinden saatler sonra Türkiye çapında erişimin engellenmeye başlandığı" bilgisini abonelerine bildirdi.

YORUMLAR 4
  • burak burak 10 yıl önce Şikayet Et
    facebook ve twitter çağın fitne araçları olarak kullanıyor, . bu fitne araçları, bugün birçok ülkede çıkan kargaşanın baş failidir, dikkat ederseniz; nedense israil, abd, ingiltere ve almanya gibi ülkelerde bu tür fitne araçları, müslüman ülkelerde kullandıkları gibi fitne amacıyla kullanılamaz... oralarda reklamı yapılır, bizim insanımız hemen balıklama atlar ama sadece fitnecilerin çıkarlarına hizmet edecek şekilde kullanırlar, velhasılı kelam kökten yasaklanmalıdır.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Twitter,Facebook,Youtube gibi siteler Çağın Deccalidir...... ......İnsanlık iyiye kullansa çok faydası var ama şeytana uyup hep kötüye ,Sapıklığa ,itiraya fitneye, kullandıkları için insanlık için çok zararlı bir hale geliyor?..Kapatılması elzemdir ama geçici olmaması lazım?..Ya Adam gibi kullanacaklar yada kapanacak!!!!!!!
    Cevapla
  • Bir Mücahid Kul 10 yıl önce Şikayet Et
    kapansın da. ya kapansında yerın dıbınede batsın ama seçim önce şunlara malzeme vermeseydi keşke 10 sonra kapatsalardı
    Cevapla
  • mert keser 10 yıl önce Şikayet Et
    hay allah ne yasak ki. boşa gecen ömrünzü birde sanal dünyada geçiriyorsunuz.allah islah etsin bence terinde bir karar ..eskiden twiter mi vardi .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço