Camide bulduğu 10 bin TL'yi polise teslim etti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Fevziye Camii'nde görevli olan Abdullah Bağcıer, cami içerisinde bulduğu içi para dolu çantayı polise teslim etti.

Camide bulduğu 10 bin TL'yi polise teslim etti
Camide bulduğu 10 bin TL'yi polise teslim etti
GİRİŞ 21.03.2014 22:12 GÜNCELLEME 21.03.2014 22:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Fevziye Camii'nde görev yapan Abdullah Bağcıer, camide bulduğu içinde 10 bin TL olan çantayı polislere teslim etti. Uzun yıllardır Fevziye Camii'nde görev yapan Abdullah Bağcıer, cami içinde bir çanta buldu. Bağcıer, çantanın içinde yaklaşık 10 bin TL olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Fevziye Camii'ne gelen polis ekipleri içi para dolu çantayı alarak Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürdü. Çantasını kaybettiğini fark eden G.B.(80) adlı kadın Saraybahçe Polis Merkezi'ne gelerek yardım istedi.

Çantasının bulunduğunu öğrenen G.B. polis ekiplerine ve çantayı polislere teslim eden Abdulah Bağcıer'e teşekkür etti. Evlerine daha önce hırsız girdiği için parasını yanında taşıdığını söyleyen G.B. çantasını alarak polis merkezinden uzaklaştı.

Para dolu çantayı bulan Abdullah Bağcıer ise “Çantayı unutan kadını daha önceden tanıyordum. Evini aradım ama ulaşamadım. Sonra kızını aradım ona da ulaşamayınca polise bildirdim. Kadın da çantasını unutunca polisten yardım istemiş. Çantasını alınca çok mutlu oldu. Ben insanlık görevimi yaptım” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • CEVAT ADIYOK 10 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN... adamsın ...bizim özümüz bu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak