Bakan Ala'nın heyecanlı bekleyişi

İçişleri Bakanı Efkan Ala "(YGS) Bütün velilerin ve öğrencilerin de rahat olmasını temenni ediyorum. Herkese başarılar diliyorum" dedi.

Bakan Ala'nın heyecanlı bekleyişi
Bakan Ala'nın heyecanlı bekleyişi
GİRİŞ 23.03.2014 11:45 GÜNCELLEME 23.03.2014 11:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Ala'nın oğlu Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde YGS'ye girdi.

Ala, sınava girecek oğlunu sabah Gazi Üniversitesi'ne getirdi. Ala, daha sonra okul önünde diğer velilerle birlikte beklemeye başladı.

Bakan Ala, bu sırada gazetecilerin, "Siz baba olarak heyecanlı mısınız, ne hissediyorsunuz?" sorusunu, "Gerçekten bir heyecan duymuyorum, 'heyecanlıyım' desem doğru olmaz, başarılı olmasını temenni ediyorum" diyerek yanıtladı.

Yurt dışı, yurt içi özel üniversitelerin bulunduğuna işaret eden Ala, "Üniversite sayımız, seçenekler, meslekler çoğaldı. Dünyayla entegre olan bir gençliğimiz var, bu bakımdan ben gerçekten çok rahatım. Bütün velilerin ve öğrencilerin de rahat olmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak gençlerimize imkanlar çoğalıyor. Zannediyorum burada gördüğüm manzara da gençlerimizin önemli bir kısmının çok rahat olduğuydu. Herkese başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ala, "Oğlunuz ne olmak istiyor, nereyi kazanmak istiyor" sorusuna, "Ne olmak istiyor sorusunu hep ne yapmak istiyorsun diye yetiştirmeye çalıştık. Olmaktan çok yapmak önemli. Tıp fakültesini tercih etti, benimle aynı kulvarda değil. Başarılar diliyorum, inşallah başarılı olur" yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    YGSde Paralel Kenar sorulmamış.... EFKAN ÂLÂ'nın Paralel örgütü bitireceğiz sözünü hatırladım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu